Fotbal judetean

Crișul s-a despărțit de Muzsnay și merge pe mâna lui „Știli” Abrudean! Cherecheși: „Noul antrenor se pliază mai bine pe proiectul nostru”





Deși a terminat în frunte turul ediției 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad, la 7 puncte de principala urmăritoare, CS Ineu, Crișul Chișineu Criș schimbă macazaul la nivelul băncii tehnice. La propunerea managerului Daniel Cherecheși, Consiliul de Administrație al clubului a votat pentru demiterea lui Zsolt Muzsnay și numirea lui Adrian Abrudean pe banca „alb-albaștrilor”. „Îi mulțumim domnului Muzsnay pentru toată munca depusă la Criș și-i urăm multă baftă mai departe, iar dacă echipa va promova în Liga 3-a va fi, cu siguranță, și meritul dânsului. Din această pauză competițională, echipa va fi condusă de Adrian Abrudean și, sperăm noi, și de Remus Lung în calitate de <<secund>>. Noul antrenor  se pliază mai bine pe proiectul nostru, cunoaște mai bine fondul de jucători din județul Arad, inclusiv juniorii pe care trebuie să-i încadrăm din timp în echipă având ca obiectiv cert participarea la baraj și implicit promovarea în Liga 3-a”, ne-a mărturisit Cherecheși.

„Știli” Abrudean e singurul antrenor ce a bătut, în calitate de tehnician al Zăbraniului, liderul și mai are la activ o promovare în eșalonul trei cu CS Ineu. De altfel, a și antrenat gruparea zărăndană în eșalonul terț (a și ajuns în urmă cu 7 ani la un baraj de promovare în trei cu Șimleul Silvaniei și Caracal), dar și pe Național Sebiș la același nivel. „Mâine seară, voi avea prima întâlnire cu noul antrenor și vom stabili strategia pentru această iarnă, în ceea ce privește programul de pregătire, dar și lista de achiziții. Cert este că, pe lângă Hosu și Borșa, de care ne-am despărțit înainte de terminarea turului, am mai renunțat recent și la Jude și Tenche”, a mai anunțat Cherecheși.

Din cele 14 partide disputate în turul primului eșalon județean, Crișul a câștigat 12, a remizat la Socodor și a pierdut la Zăbrani. Gruparea de pe Crișul Alb are de departe și cel mai bun golaveraj al campionatului, dând primul și al treilea loc în clasamentul golgheterilor.  Vorbim despre Nicu Modan, cu 23 de reușite și Cristian Cigan, cu 18, cei doi urmând să aibă o reală concurență în Alin Mihai, care revine pe gazon după o operație la genunchi. În schimb, operat la tendonul lui Achile, Claudiu Pascariu ar putea rata tot restul sezonului, sau cel mai repede va fi apt în luna mai.









6 comentarii

  1. Nu orice mare jucator poate fi si un antrenor la fel de mare. Chiar daca Muzsnay a jucat fotbal in prima divizie la Steaua si U Cluj , ba chiar a avut si cateva aparitii la echipa nationala a Romaniei, munca de antrenorat este cu totul altceva. Consider ca Adrian Abrudean ( Stili ) chiar daca nu a jucat fotbal la mare nivel , ” vede ” mai bine jocul , ii place ca jucatorii sai sa puna mingea jos, sa construiasca un joc de atac placut privitorului, cunoaste mult mai bine jucatorii din judet si este prin urmare o decizie foarte buna luata de conducerea Crisului Chisineu Cris. Mult succes Stili !!! Hai Crisul in divizia C !!!

    0
    0
  2. Cine sta in arad si cat de cat ii place fotbalul aradean stia de aceasta mutare de 2 saptamani , o decizie buna stili cunoaste fotbalul aradean mult mai bine, fostul antrenor pe cel bihorean drept dovada si cati jucatori din oradea au cris, loc 1 vor lua lejer pt ca numai e o echipa ca lipova sa le pune probleme in retur , bafta milanistule

    0
    0
  3. Pai eu dc eram in locul lui Chechi, ma puneam antrenor eu. Cu lotul acesta, la ce va trebuie antrenor in liga 4?

    0
    0
  4. Asa se intampla domnule Mujnai cand te iei de baiatul lui mama care e neam cu marele manager si cu altcineva de mai sus . Trebuia sa-i accepti injuraturile si eventual sa-l rogi sa te mai injure zilnic daca se poate . Spor la debandata .

    0
    0
  5. Oare de ce a fost schimbat Mujnai e pe primul loc cu un golaveraj foarte bun oare marele (manager ) vrea sa promoveze cand si anul trecut avea nevoie de un egal sa promoveze si nu a fost in stare sa îl obțină sau nu a vrut cand in tribune erau 800 -1000 spectatori Rușine !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button