Șoimii LipovaUTA Academie

Lipova și UTA Under 17 au rămas în priză cu amical, Trabalka a reușit „dubla” împotriva fostului profesor





Două dintre formațiile arădene ce ies treptat din efortul cu care s-au obișnuit în perioada competițională și-au dat întâlnire la „Șega”, în cadrul unui joc școală. Șoimii Lipova a profitat de experiența superioară, dar și de numeroasele absențe din tabăra utistă și a câștigat cu 4-2. Kevin Trabalka a reușit „dubla” împotriva echipei antrenate de Saidu Gaica, nimeni altul decât fostul său profesor la UTA SA. Și celelalte reușite ale divizionarei a treia poartă semnătura altor doi foști jucători ai „roș-albilor” Adi Piț și Ovidiu Mandache. În schimb, pentru vicecampioana seriei de Vest la Elite Under 17 au marcat Răzban și Nagy.

„Am dorit să-i ținem în priză pe jucători și după terminarea campionatului, am făcut în această săptămână două antrenamente și am încheiat azi cu un joc în compania unei echipe de juniori foarte bună a UTA-ei. A fost un test reușit pe un terenul bun de la Șega. Am avut suficienți jucători ca să-i împart în două echipe, câte una pentru fiecare repriză. Am testat inclusiv doi juniori din alt județ, pe care îi urmărim în perspectiva întăririi lotului din iarnă încolo. Săptămâna viitoare mai facem două antrenamente și, dacă mai găsim un adversar, legăm un ultim amical, după care intrăm în vacanță până în ianuarie 2018”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Fără Miculescu și Isac, plecați la selecția echipei naționale Under 17, dar și fără Haloș, Pașcu și Merian, Sandu Gaica s-a declarat mulțumit de ceea ce au arătat băieții lui. „A fost un meci bun pentru noi, am putut să ne testăm adversitatea în fața unei echipe bune. I-am introdus și pe cei șapte jucători de pe banca de rezervă și mă declar mulțumit după o săptămână cu trei antrenamente și un amical. Vom încheia anul săptămâna viitoare, avem miercuri un amical și cu grupa de 2003 a lui Mărginean și intrăm în vacanță până pe 15 ianuarie 2018”, a spus tehnicianul „puștilor” utiști.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button