Alte sporturi

Arădeanul Marius Copil, pe tabloul principal la Australian Open





Organizatorii primului Grand Slam al anului viitor, cel de la Australian Open, programat în perioada 15-28 ianuarie, au anunțat lista cu jucătoarele și jucătorii care vor intra direct în primul tur de la Antipozi.

Printre tenismenii calificați direct pe tabloul principal se numără și arădeanul Marius Copil, legitimat la CS Municipal, locul 93 ATP. Copil pregătește intens sezonul 2018, cu trei antrenamente pe zi, de șase ori pe săptămână, după cum chiar el afirmă pe site-ul de socializare.

Copil și-a atins principalul obiectiv în acest an, pătrunderea și menținerea în Top 100 ATP. Cea mai bună clasare în 2017 a fost locul 75, performanță obținută după finala disputată la turneul challenger din Kaohsiung (Taiwan). Arădeanul a reușit să pătrundă în Top 100 pe 15 mai, când a urcat 14 poziții, de pe 104 pe 90.

Altfel, România va fi reprezentată, în concursul feminin de la Australian Open, de șase sportive, în frunte cu Simona Halep, cea mai bună jucătoare din lume, care se află în cap de listă. Celelalte jucătoare care ne vor reprezenta în turneul de la Antipozi sunt: Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 59 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA, şi Ana Bogdan, locul 105 WTA.









Un comentariu

  1. Bv sport arad o stire ffff importanta , nu puteam avea sarbatorile fericite daca nu aflam ce face marius copil , cu toti am vazut ce mare performante a facut cand a jucat la arad , nu o data nu sa scris nimic cand a pierdut in primul tur la niste turnee chelenger , pac cum a trecut primul tur la vreun turneu atp stire in prim plan cu el . Nu am nici o treaba cu el dar asta e adevarul cum de nea fery tisza jos palaria pt asa articol cu un om.care a facut ceva pt arad se vede in urma lui

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button