UTA Arad

Mihalcea și-a revăzut foștii colegi și elevi tot la un 0-0 cu Metaloglobus, Contra și el cu ochii pe utiști





Deși nu era un meci cu implicații la promovare, ci mai degrabă în „zona roșie” a clasamentului, Metaloglobus – UTA a atras câteva figuri importante ale fotbalului românesc. În primul rând e vorba despre selecționerul Cosmin Contra, care a fost însoțit de unul dintre „secunzii” săi, nimeni altul decât primul antrenor al „roș-albilor” în acest sezon. Adrian Mihalcea a revăzut fețe cunoscute la baza sportivă din Pantelimon și: „Mi-a făcut plăcere reîntâlnirea cu foștii mei colegi și jucători, dar și cu managerul Codru Grădinariu. Am discutat puțin și cu Cristi Todea în pauza meciului, căci la final am plecat rapid. Nu aș dori și nu ar fi corect din partea mea să intru în alte amănunte despre meci sau jocul echipei UTA”, ne-a mărturisit fostul atacant al naționalei, lângă care au mai stat și Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF sau Helmuth Duckadam, fost portar al „Bătrânei Doamne”, actualmente director de imagine la FCSB.

La rândul său, Cristi Todea a agreat revederea cu fostul „principal” utist: „A salutat stafful și echipa și am și discutat puțin”.  Cert este că Adi Mihalcea a asistat la a doua „ciocnire” stagională dinre UTA și Metaloglobus încheiată cu scor alb, doar că la partida din vară a simțit la o intensitate sporită desfășurarea ostilităților.









2 comentarii

  1. Todea l-a copiat pana acum pe Mihalcea. Batem Chindia, egal cu Metaloglobus, ce mai vreti? E gata sa fie antrenor secund si el la nationala

    0
    0
    1. Cu ce l-a copiat?Ca nu a mai mers pe elefanti si pariori?
      Loviti-l in continuare pe Todea!Isi merita soarta ca a avut curaj sa preia o barca in deriva,pe cand galonatii ne-au refuzat,mai mult sau mai putin diplomatic?Potlogari si nesimtiti?
      Isi merita soarta ca a avut curajul sa preia fraiele unei echipe fara azimut,debusolata?
      Atunci,asa sa fie!Sa lovim in Todea in continuu!El este de vina!
      Bravo C.T.!Continua!Nu mor caii cand vor cainii!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button