Fotbal judetean

Revelionul arbitrilor arădeni a venit la pachet cu superlativele anului 2017: Bolcaș și Berariu, în topul Comisiei Județene!





Restaurantul Hotelului President a găzduit petrecerea de final de an a cavalerilor fluierului arădeni. Revelionul arbitrilor și observatorilor de specialitate a început cu speechul lui Adrian Lucaci, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, principalul mesaj al acestuia fiind următorul: „Aveți o misiune ingrată, căci, se știe, un arbitru rareori poate mulțumi pe toată lumea. De aceea, vă cer doar atât: Folosiți mintea unui judecător și sufletul unui copil! Sunt onorat că sunt alături de voi, de o parte foarte importantă a structurii fotbalistice județene”.

Maestru de ceremonii a fost Răzvan Cadar, care a dezvăluit superlativele anului 2017. Înainte de asta, însă, președintele Comisiei Județene de Arbitri a ținut să le transmită „fluierașilor” prezenți la eveniment gândurile bune ale lui Ovidiu Hațegan. Cel mai bine cotat cavaler al fluierului din România a confirmat inițial prezența la Revelionul Arbitrilor, dar între timp a primit o delegare specială tocmai în Arabia Saudită.

Revenind la premii, acestea au mers către: Tudor Jurcă (”Confirmarea anului 2017” – ca și proaspăt promovat în lotul de Liga 3-a), Cristian Cășuț (”Cel mai de perspectivă arbitru asistent al anului 2017”), Sorin Saladea (”Cel mai de perspectivă arbitru al anului 2017”), Lucian Berariu (”Cel mai bun arbitru asistent al anului 2017” – proaspăt acceptat în „Programul de Dezvoltare – Tinere Talente”) și Alin Bolcaș (”Cel mai bun arbitru al anului 2017”).

Alături de invitați de seamă dintre autoritățile județene, ca președintele și vicele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, arbitrii arădeni au trecut deja în anul…2018, unul pe care sportarad.ro îl dorește pentru ei și mai inspirat decât precedentul.









2 comentarii

  1. Doamne in afara de Casut restul …….. Cum sa-l faci pe Bolcas arbitrul anului ? Sper din tot sufletul sa fie o gluma

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button