Fotbal judetean

Săvîrșinul ia în calcul retragerea din Liga 4-a, dar și continuarea competiției doar cu localnici și „stranierii” din Făget





După un prim an satisfăcător în Liga 4-a Arad, cu îndeplinirea obiectivului (salvarea de la retrogradare) cu destule etape înainte de finish, Cetate Săvîrșin gâfâie serios în actuala stagiune. Echipa din comuna regală e penultima în campionat, cu doar 7 puncte acumulate și nu prea optimistă în ceea ce privește șansele de salvare de la retrogradare. Asta dacă nu va arunca prospul încă din această iarnă, lăsând în 14 combatante primul eșalon județean.

După cum spunea și după ultimele etape din tur, Cătălin Neamț are două mari dezamăgiri. „În primul rând, ne cunoaștem limitele, știm că stăm prost la capitolul pregătire și asta pentru că jucătorii nu prea vin la antrenamente. Ca să nu mai vorbim și despre jocurile oficiale, căci și acolo am avut destule probleme cu prezența. Dar, chiar și așa, au fost unele meciuri din care sunt convins că am fi scos mai mult dacă nu ne dezavantajau arbitrii în momente cheie. Au fost destule decizii halucinante împotriva noastră și atunci te întrebi ce rost are, pentru ce să cheltuim atâția bani? Primăria din Săvîrșin ne asigură un buget foarte bun la acest nivel, am dat mereu banii la timp, însă, în schimb, primim multă neseriozitate din partea unor jucători”, spune antrenorul-jucător al „galben-albaștrilor”.

Pe cale de consecință, Săvârșinul s-ar putea retrage din competiție în această iarnă, sau, în cel mai bun caz, va merge pe „avarii”. „Am avut deja o discuție cu domnul primar Vodicean și a spus că susține orice decizie a noastră. Cel mai dezamăgit sunt eu, căci știu cât m-am zbătut pentru această echipă și suntem unde suntem. Dacă, totuși, vom decide să continuăm întrecere o vom face doar cu fotbaliști localnici sau din zona noastră plus cei de la Făget, Oprea, Benescu, Dumitrescu și Căliman. Poate și Adi Popa de la Arad, căci el a fost foarte serios și corect cu noi. Este clar că vom întineri mult echipa, probabil jumătate din lot va fi format din juniori, dar avem timp până la primăvară să ne gândim ce vom face”, a adăugat Neamț.

Săvârșinul e penultima în clasament după prima parte a sezonului, având -47 în dreptul golaverajului. Doar „lanterna” Frontiera Curtici stă mai slab și la acest capitol.









7 comentarii

    1. Nu am zis la misto sau cu rautate . Am zis ca Soabi este liber si ar fi un jucator foarte util celor din Savarsin .

      0
      0
  1. Cel mai bun lucru pentru Cetate Savarsin ar fi sa continue campionatul doar cu jucatori localnici si asa cum spune Catalin Neamt cu cativa jucatori de la Faget ! Nu vad rostul ” aruncarii ” banilor pe ” vedete” si figuranti !!!

    0
    0
  2. Vb si el aiurea soaby e la felnac si isi face treava acolo destul de bine din cate va, lumea e plina de rautati

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button