Minifotbal, futsal

Șimandul a câștigat pentru a treia oară „Cupa Boandi”, profesorul Mărcuș – pentru a zecea oară cel mai bun jucător al turneului





Cea de-a 14 ediție a Cupei Boandi la mini-fotbal a adunat la start opt echipe, formate din destui fotbaliști legitimați în Liga 4-a și a 5-a. Socodorul a reușit „transferul” turneului, în persoana lui George Pirtea, fotbalistul Mioveniul venit acasă, în vacanță.

În sala de sport de la Satu Nou, partidele din cele două grupe s-au încheiat cu următoarele rezultate: Satu Nou – Pilu 0-3, Șepreuș – Cermei 2-2, Pilu – Cermei 2-5, Satu Nou – Șepreuș 0-7, Șepreuș – Pilu 4-0, Cermei – Satu Nou 7-0 (Grupa A); Socodor – Gurahonț 0-2, Ghioroc  – Șimand 0-2, Gurahonț  – Șimand 2-3, Socodor – Ghiroc 3-2, Ghioroc – Gurahonț 1-6, Șimand – Socodor 6-2 (Grupa B).

Meciuri de clasament

Locurile 7-8: Satu Nou – Ghioroc  0-3

Locurile 5-6: Pilu – Socodor 0-3

Semifinale

Cermei- Șimand 0-7

Șepreus – Gurahonț 6-3

Finala mică

Cermei – Gurahonț 3-3 (6-7 dupa penalty)

Finala mare

Șepreus – Șimand 1-2. Au marcat: Purtan/ Mărcuș, Buruiană

Campioana s-a bazat pe trei dintre componenții echipei de futsal Under 19 ce evoluează în seria a 5-a a Campionatului Național, respectiv Andrei Dagău, Cristian Șulea și Daniel Clej, lângă care au mai evoluat: Alin Ciornei, Cosmin Deloreanu, Claudiu Noaică, Liviu Kondak, plus veteranii care au și făcut diferența în finală, Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană.

De altfel, profesorul Mărcuș a câștigat pentru a zecea oară cel mai bun jucător al „Cupei Boandi”. Octavian Purtan (Șepreuș) și Andri Dagău (Șimand) au fost golgheterul, respectiv portarul turneului.

 

„Competiția a fost foarte reușită, a fost pentru al doilea an consecutiv când președintele AJF, Adi Lucaci, a fost alături de mine la acest turne. Le mulțumesc și lui Ovidiu Coman, vicepreședinte AJF și arbitrilor Ionuț Ardelean și Ciprian Pătroi pentru ajutorul dat. În cuvântul său de final, primarul Tiberiu Haasz ne-a promis că ne pune la dispoziție oricând sala de sport din Satu Nou pentru alte competiții de acest fel.  Abia a trecut ediția a 14-a și deja mă gândesc la ce va fi anul viitor. Va fi un număr rotund, care mă obligă să o realizez mai bine, poate să fie peste toate cele organizate până acum. Prin intermediul dumneavoastră, aș dori să urez Crăciun Fericit și un An Nou plin cu bucurii pentru toți iubitorii fotbalului arădean”, a spus Andras „Boandi” Mako.

 

 

 

 









3 comentarii

  1. Felicitări domnu Bondy!!!esti un om deosebit din toate punctele de vedere .AJF-ul are nevoie de tine si in următorii ani.Felicitări încă o data bondy si la cat mai multe editii sa iti ajute dumnezeu .

    0
    0
  2. Profesorul Daniel Marcus este un exemplu demn de urmat de majoritatea dintre noi. Din credinta si iuberea lui fata de semenii sai deriva o multime de calitati deosebite. Daca am avea mai multi dascali precum profesorul Daniel Marcus am fi mai bogati. La Simand exista mai multi oameni deosebiti, care se implica activ in viata comunitatii , profesorul Daniel Marcus, preotul Roman Dubestean, Laura Bejan si ajutoarele lor. Cinste lor !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button