Liga a 2-a

Trei arbitri arădeni conduc meciuri la ”Lennart Johansson Academy Trophy”, acasă își așteaptă baremurile de la Târgu Mureș





Una dintre suprizele rundei finale a anului 2017 în Liga 2-a s-a înregistrat la Târgu Mureș, acolo unde ASA-ul a pierdut fără drept de apel în fața codașei Foresta Suceava (2-5). Probabil, jucătorii lui Marius Popescu nu s-au mai putut capacita pe stomacul gol, atâta timp cât problemele financiare din curtea fostei prim divizionare au escaladat demult. De altfel, târgumureșenii nu au fost în stare nici să achite baremurile de arbitraj, două dintre victime fiind chiar din Arad, respectiv „centralul” Mircea Ardelean și asistentul Alina Mihoc. Este un semnal cât de poate de clar că la ASA s-ar putea trage obloanele în această iarnă, sau poate se va întinde coarda la maxim, atâta timp cât nu este amenințată cu neprogramarea până pe 24 februarie 2018, data la care se reiau întrecerile în eșalonul secund.

Dar, Ardelean, Mihoc, alături de Casian Bălă au parte și de vești bune. Cei trei arădeni fac parte din delegația de 21 de cavaleri ai fluierului români ce vor conduce partide la unul dintre cele mai puternice turnee juvenile de pe „bătrânul continent”. Comisia Centrală a Arbitrilor i-a trimis tocmai în Suedia la competiția ce poartă numele fostului președinte al FIFA, Lennart Johansson. Aceasta se va disputa în luna mai, în orașul Solna și aduce la start 30 de echipe europene alese pe sprânceană.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button