Fotbal judetean

Cuedan se desparte de Felnac și o preia pe Unirea Sântana: „O nouă provocare, pentru un obiectiv important”





Ceea ce plutea în aer de câteva săptămâni s-a oficializat azi. Dan Cuedan și-a încheiat conturile cu Victoria Felnac și a preluat-o pe Unirea Sântana, grupare ce se despărțise, la rândul ei, de Dinu Donca. La această oră, noul tehnician al „roș-negrilor” inspectează baza sportivă de la Sântana, cu managerul Cătălin Puia și președintele Marius Bătrân, după ce a avut o discuție scurtă și cu primarul Daniel Tomuța.

Deși a avut un lot mult subțiat valoric față de sezoanele trecute, Cuedan a reușit să o lase pe VI-FE pe locul 10 la finalul turului Ligii a 4-a Arad, cu 16 puncte strânse. „Am petrecut doi ani frumoși la Felnac, cu obiective realizate și o colaborare bună cu cei de acolo. Este vorba despre Dan Ristin, fostul președinte al clubului, Oliver Felnacichi, actualul președinte și domnul primar, Ionică Malița. În primul sezon am reușit să salvăm fără probleme echipa de la retrogradare, apoi am luat un loc 6, în obiectiv, iar în acest an Felnacul e din nou în grafic. Le mulțumesc că au avut încredere în mine și le doresc baftă în continuare și aici mă refer și la foștii mei elevi”, ne-a declarat experimentatul tehnician, care, printre altele, le-a pregătit pe UTA, CFR Timișoara și Șoimii Pîncota la nivelul ligii secunde.

Tocmai cartea sa de vizită i-a atras pe conducătorii Unirii Sântana la noul lor „principal”. „Am considerat să mergem pe mâna unui antrenor valoros, cu numeroase sezoane în spate la nivelul ligilor doi și trei, un adevărat profesionist. Dan Cuedan are tot sprijinul comunității, s-a întâlnit deja și cu domnul primar, Daniel Tomuța, dar și al nostru, al conducerii clubului. O să încercăm să-i oferim toate condițiile pentru a putea lucra așa cum își dorește el, asta însemnând, probabil, că vom umbla puțin și la lotul de jucători. Oricum, baza a fost pusă de profesorul Dinu Donca, suntem convinși că Dan Cuedan e omul potrivit pentru a duce mai departe această muncă, cu rezultate și mai bune”, a menționat și Marius Bătrân, președintele „uniriștilor”.

La Sântana, Cuedan se reîntâlnește cu câțiva dintre fotbaliștii cu care a mai lucrat în carierea sa. „I-am avut elevi pe Martin, Mateiu, Pleșca sau Istin, dar  cunosc destul de bine toți jucătorii din lot. Unirea Sântana înseamnă o nouă provocare pentru mine, pentru un obiectiv important. În acest sezon, ne propunem o clasare în primele patru echipe, iar apoi, în funcție de ceea ce-și dorește și conducerea clubului, sau comunitatea, poate ridicăm și mai mult ștacheta. Deocamdată, le mulțumesc celor de la Sântana că s-au gândit la mine, în special domnilor Puia și Bătrân, sunt sigur că vom avea o colaborare bună”, a mai spus noul antrenor principal al Unirii.









9 comentarii

  1. Felicitari Cue si multa bafta iti doresc,o sa promovezi cu santana in liga 3 pt ca esti o scula de antrenor

    0
    0
  2. Vezi ca Cue in 98 a promovat cu pancota in div c apoi in b si a adus fotbal adevarat la pancota echipe precum poli uta fc bihor mioveni pandurii concordia corvinu auzi bai bufa bufa

    0
    0
  3. Bai NAE și Ady nu va prea pricepeți ,după Cue o venit Popica și cu aceiași jucatori a ajuns locul 1 in div B ,lăsați-mă cu urletele lu Cuedan

    0
    0
  4. Bravo,Dan,”Cuedan de Plai”!Tot timpul ai fost manta de vreme rea!Ai fost la UTA,blana de caini morti,apoi ai fost la Pancota,unde i-ai dus acolo sus,si tiganul de impostor,Ionut Popa,cu chelbosul de Piros si-au preluat ce ai cladit acolo tu!lLa Vi-Fe,la fel!
    Cue!Doar capul sus si inainte!
    Nu mor caii,cand vor cainii!Nu le convine autoritatea si cerintele riguroase ale tale?Atunci sa caute pe altcinevape interese!
    M-am tot gandit mult,Dane!Ori tu,ori Stupar,trebuiau sa fiti la UTA!Sau impreuna!
    Inca nu este tarziu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button