Șoimii Lipova

Lipova, exact o lună în vacanță! Sabău mai vrea 4-5 jucători după principiul calitate nu cantitate





Spre deosebire de celelalte două divizionare terțe arădene ce au decretat vacanța imediat după ultimul fluier al ultimei runde, Șoimii Lipova a rămas în priză încă două săptămâni. De abia ieri, odată cu testul pierdut cu 3-6 în fața UTA-ei Under 17, „alb-albaștrii” și-au luat și ei concediu. „De abia am strâns 11 jucători, între care unul a avut probleme medicale, a fost mai mult o mișcare de final de an pentru noi. Fotbaliștii erau deja deconectați, nici nu puteam să le cer altceva. Am avut un an foarte solicitant, cu multe partide și un obiectiv important realizat fără meci pierdut. Apoi, a venit impactul cu Liga 3-a, unde, din păcate pentru noi, nu am cules mereu roadele muncii de la antrenamente. Dar, avem în față un între retur să ajungem pe un loc mai aproape de posibilitățile noastre”, a spus Flavius Sabău.

Pe lângă juniorii Păulescu, Lăcustă și Vasile, care au părăsit de ceva timp echipa, lipovanii se vor mai despărți în această iarnă și de câțiva seniori. „Într-adevăr, s-ar putea să renunțăm la doi-trei jucători, dar toate la timpul lor. Cât despre achiziții, mi-aș dori doi juniori de 19 ani, cu gabarit și ceva experiență la acest nivel dacă se poate, dar și doi-trei seniori. Câte unul în fiecare compartiment, care – bineînțeles – să vină cu un plus. Bier rămâne jucător-antrenor secund, depinde doar de el, de cum se va pregăti și de motivația sa, dacă va mai evolua și la primăvară. Un mic semn de întrebare există și în cazul golgheterului nostru. Vasinc are propuneri de la formații de Liga 3-a cu obiective mai importante, dar nici el și nici noi nu am decis care e calea de urmat”, a adăugat „principalul” șoimilor.

Sabău a fixat reunirea lotului lipovan pentru data de 15 ianuarie 2018, dedicând primele două săptămâni perioadei de reacomodare cu efortul. „La finalul lunii ianuarie, avem în plan un cantonament. Din câte știu eu, avem o ofertă bună de la Băile Herculane, acolo unde ne-am pregătit bine și iarna trecută”, ne-a mai dezvăluit fostul fundaș.

La revenirea, după trei decenii, pe scena eșalonului terț, Lipova ocupă locul 11 în seria a IV-a, cu 15 puncte acumulate.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button