Stranieri aradeni

Arădeanul Man înscrie și cu Viitorul și încheie anul cu 10 goluri oficiale: „Sunt la 70% din ce aş putea să ofer, mai am nevoie de forţă”





Pentru Dennis Man, a doua jumătate a lui 2017 a venit cu explozia în tricoul lui FCSB. Dacă în prima parte Laurenţiu Reghecampf l-a ignorat constant şi nu i-a dat prea multe şanse, lucrurile s-au schimbat odată cu venirea lui Nicolae Dică, iar tânărul mijlocaş ofensiv s-a transformat într-un fotbalist decisiv pentru vicecampioană.

Duminică seară, în faţa Viitorului, Man a primit o pasă excelentă de la Pintilii, a driblat elegant şi a înscris uşor în poarta lui Tordai, ajungând la 10 goluri în meciurile oficiale. Șase în campionat și două în Cupă pentru FCSB și alte două pentru selecționata Under 21 a României, în preliminariile „europenelor”. Deşi Becali îl vede deja un mare jucător, puştiul arădean e sincer şi recunoaşte că mai are nevoie de forţă pentru a deveni un fotbalist complet: „Este un moment bun în cariera mea, încerc să muncesc mult la antrenamente şi să îmi văd de treaba mea! Mi-am îmbunătăţit viteza, jocul fără minge. Mă simt bine pe teren şi mă bucur să demonstrez că sunt un fotbalist bun. Acum sunt la 70% din ce aş putea să ofer, mai am nevoie de forţă”, a spus Man, după FCSB – Viitorul 2-0, la microfonul Telekom Sport.

Pe lângă cele şapte goluri, Man a oferit şi opt pase decisive în 29 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB, fiind cotat la 600.000 de euro de site-ul transfermarkt.de.

Arădeanul Dennis Man a fost desemnat deja cel mai bun tânăr fotbalist din 2017 în cadrul Galei Fotbalului Românesc, însă fostul utist are șanse mari să câștige un alt sondaj important. „Eu sunt 12” premiază la rândul lui superlativele fotbalului romanesc. Există 12 categorii de premii și fiecare dintre dumneavoastră își poate vota preferatul. Man candidează la titlul de cel mai bun tânăr jucător în Liga 1 în 2017 (an calendaristic), câștigătorul urmând a fi ales dintre fotbaliști de maxim 22 de ani.

La 19 ani, fotbalistul crescut la Atletico Arad de Cristi Păcurar, Francisc Tisza și Marius Demian se plasează în vârf, având dublul voturilor față de locul 2 ocupat de craioveanul Mitriță. Arădenii îl pot ajuta și ei cu un vot pe fostul utist AICI

Mai jos puteți (re)vedea golul de aseară al lui Man, în FCSB – Viitorul 2-0:

https://youtu.be/lYyVnXSbEbE









4 comentarii

  1. Un mare aport,il are si tatăl sau,care sta cu el in Bucuresti si il fereste de ispitele unui oras mare.Dar contează ca e fotbalist adevarat.Rămâi modest Dennis si vei ajunge mare!Sărbători fericite!

    0
    0
  2. Cred că și după aceste succese MAN nu a. uitat emoția debutului la UTA ! Că la prima dragoste !Nutrim speranțe și pentru ceilalți copii care vor debuta cu adevărat la echipa mare !!Emoțiile lor vor fi și ale noastre . Cu mult curaj înainte !! HAI UTA!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button