Fotbal judetean

Arbitrii arădeni au câștigat Memorialul „Andras Kokavecz” în fața a șapte echipe maghiare





Selecționata arbitrilor arădeni a trecut, în weekend, granița pentru a participa la o nouă ediție a Memorialul „Andras Kokavecz”. Turneul de mini-fotbal e organizat de Asociația de Fotbal Bekes de aproape două decenii, iar de câțiva ani a luat numele fostului secretar al Asociației.

La sala de sport din Gyula s-au prezentat opt echipe de arbitri, din diferite localități ale județului Bekes, arădenii fiind singurii stranieri ai competiției. După 2-0 (goluri Nicoraș și Alexa) cu Viharsarok și 1-0 cu Békéscsaba (gol Nicoraș), „tricolorii” de pe Mureș și-au câștigat dreptul de a juca finala, chiar dacă au pierdut ultimul meci din grupă: 0-2 cu Gyula Elek.

În partida pentru locul 1, cavalerii fluierului din județul nostru au dispus cu 2-0 de Szarvas-Kondoros, prin golurile lui Gornic și Mako. Arbitrii arădeni s-au deplasat la Gyula în formula: Cristian Cășuț – Răzvan Cadar, Alexandru Gornic, Mircea Ardelean, Tudor Jurcă, Ionuț Nicoraș, Sebastian Mako, Flavius Bădică, Marius Alexa, Sorin Saladea, Gabriel Hărduț și Leontin Buda. Noul antrenor al Selecționatei este profesorul Emil Arsa, care a preluat ștafeta de la Doru Herțeg. Din delegație au mai făcut parte Andras Mako, vicepreședinte al AJF Arad și Corneliu Tiulea, șeful observatorilor de arbitri arădeni.

Pentru a treilea an (după edițiile din 2012 și 2013), „fluierașii” arădeni au pus mâna pe cele două trofee puse în joc, cu mențiunea că cel principal îl vor pune din nou în joc peste un an.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button