Liga a 3-a

Simte Șirineasa apropierea sfârșitului? Liderul din C4 a renunțat la „piesele grele”, urmăritoarele speră din nou la promovare





Deşi a încheiat prima parte a sezonului în postura de lider detaşat al Seriei a 4-a a Ligii 3, ACS Şirineasa pare să renunţe la gândul promovării.

Conducerea clubului i-a anunţat azi pe jucători că bugetul a fost semnificativ redus, iar cine doreşte să îşi rezilieze contractul poate pleca liber. Astfel, astăzi au reziliat deja acordurile cu ACS Şirineasa jucătorii Florin Costea, Mincă, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiţă, Bărbuţ şi Miroiu, dar şi antrenorii secunzi Mangalagiu şi Militaru.

Cu siguranţă, lista jucătorilor care se despart de echipa vâlceană care joacă pe teren propriu la Petroşani se va mări în zilele viitoare.

Probleme dinspre FRF?

Şefii clubului mutat în vara trecută de la Şirineasa la Petroşani, interpuşii omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, mai au o problemă importantă, anume constaţiile depuse de o parte dintre colegele din serie, la care Comisia de Disciplină şi Etică a FRF nu a dat un verdict, ci a redirecţionat cazul către Camera Naţională de Soluţionale a Litigiilor. Mai multe echipe din Seria a 4-a au contestat faptul că, din punct de vedere juridic, ACS Şirineasa a devenit Energeticianul, dar, la FRF, continuă să activeze pe vechea denumire. Conform regulamentului, clubul riscă doar o penalizare financiară fiindcă a efectuată această schimbare fără să înştiinţeze Federaţia, însă se pare că lucrurile sunt mai complicate de atât dacă s-a tot amânat acordarea unui verdict până acum.

Astfel, ţinând cont de ultimele evenimente, nu este exclus ca ACS Şirineasa să dispară din peisajul fotbalistic, iar, în această iarnă, echipa de Liga a 2-a Luceafărul Oradea să fie mutată la Petroşani. Formaţia bihoreană Luceafărul este deţinută prin interpuşi tot de Nicolae Sarcină.

ACS Şirineasa a încheiat turul Ligii 3 pe primul loc în Seria a 4-a, fiind cel mai detaşat lider din toate cele cinci serii ale campionatului, la peste şapte puncte de a doua clasată CS U Craiova 2 (36 faţă de 29 de puncte). Principalele contracandidate la promovare ale Şirinesei în Seria a 4-a sunt CSM Şcolar Reşiţa şi Naţional Sebiş, echipe aflate la 9, respectiv 10 puncte în spatele liderului.

În cele 14 meciuri ale turului, ACS Şirineasa a înregistrat 11 victorii, 3 egaluri, nicio înfrângere, 36 de puncte şi un golaveraj excelent: 34-7. Echipe neînvinse în acest sezon al Ligii 3 mai sunt doar Petrolul şi AFCM Alexandria, ambele din Seria a 3-a.

liga2.ro









2 comentarii

  1. Nu l-ati vazut pe facebook pe Nicolae Sarcina ce comportament de cocalar avea cand negocia cu politistul de pe radar , ba ca nu-i da permisu’ de conducere, ba ca nu-i da actul de identitate ???Asa procedeaza un om serios ??? Asta om de afaceri ??? O gluma proasta !!! Bine zicea Paul Codrea despre Sirineasa : Sa vedem cat il tin buzunarele !!! Iata ca se dezumfla repede !

    0
    0
    1. Nu are treaba ,desființarea echipei cu cât îl țin buzunarele ,omul a făcut niște greșeli fatale care știu ca o sa îl coate foarte mult și atunci decât sa arunce bani cum ia aruncat pana acum sa decis sa renunțe la jucatori și in curând la echipa……….omul a plătit jucatori la zi și le-a dat actele

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button