Glorii arădene

13 goluri în meciul omagial al lui Ladislau Brosovszky, Vagonul lui Ionuț Popa nu a avut nicio șansă în fața „roș-albilor”





Ziua dedicată memoriei golgheterului all-time al Campioanei Provinciei a început la ora 14, la Cimitirul Pomenirea. Foștii colegi, alte glorii utiste (între care Domide, Biro, Metskas, Sima, Macavei, Jivan sau Gyenge) sau simplii suporteri s-au recules la mormântul lui Ladislau Brosovszky, plecat la cele veșnice în urmă cu 27 de ani, în Ajunul Crăciunului.

Două ore mai târziu, echipele de Old Boys ale celor de la UTA și Vagonul, singurele pentru care a evoluat „Gioni” în cariera sa de fotbalist au fost protagonistele unui meci omagial. Sprijinul tactic al lui Ionuț Popa, de altfel destul de șters și pe parchet, nu a avut efect asupra „vagonarilor” săi: Dușan, Roșca, Bora, I. Arman, Hamza și Nadiu.  În schimb, Burtea, Mitu,Vânătoru, Nădăban, R. George, Adolf și Bogoșel, apărați de Lupu, au zburdat pe teren pentru o victorie cu 10-3. A fluierat Marcel Vida.

Dacă Monica Brosovszky i-a însoțit pe cei de la Old Boys la mormântul tatălui ei, lovitura de începere a partidei de la Sala Polivalentă a fost dată de Alex, nepotul lui „Gioni”.

Repriza a treia atent pregătită de Gyuri Vaczi e în plină desfășurare la cantina municipală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button