Handbal

Victorie convingătoare la final de an: Crișul Chișineu Criș – Național Râmnicu Vâlcea 31-27. Cherecheș noua antrenoare – jucătoare!





Handbalistele de la Crișul Chișineu Criș au încheiat al doilea an de existență cu o frumoasă victorie contra celor de la Național Rămnicu Vâlcea, tocmai în fața propriilor susținători, la Sala Sporturilor Victoria. Partida a contat pentru ultima rundă a turului Diviziei A (Seria B), acolo unde „alb-albastrele” au ajuns la cota 16 puncte.

Partida a fost destul de echilibrată în prima parte, poate chiar cu un mic plus pentru oltence. Dar, după ce Puț, Cherecheș sau Iuga și-au făcut încălzirea, gazdele au preluat conducerea pe tabelă și nu au mai cedat-o până la final. Diferența de două-trei goluri a rămas constantă pe tot parcursul meciului, iar pe final chiar s-a mărit. Siguranța succesului a venit cu 4 minute înainte de ultimul fluier, spre bucuria susținătorilor elevelor Floricăi Boldor, mulți dintre ei sosiți chiar de la Chișineu Criș.

„Ne-am dorit mai mult victoria astăzi, ne-a ieșit jocul, dar am dovadă și de unitate și dăruire. Chiar cu cele câteva minusuri pe care le-am avut, tot am fost peste adversare. Le mulțumim din inimă susținătorilor noștri și în special celor care vin meci de la Chișineu Criș pentru a fi alături de noi”, ne-a mărturisit Mihaela Cherecheș, cea mai experimentată jucătoare a Crișului și viitor antrenor al echipei.

Pentru Crișul au jucat și au marcat: Puț 8, Cherecheș 7, Iuga 5, Boldor 3, Vartolomei 2, Sas 2, Morariu 2, Mîrcă 1, Pop 1, Lucușa, Haidu, Băldean, Corha, Călin. În poza de grup de la finalul partidei, a apărut și Ionuț Popa, cel mai bine cotat antrenor de fotbal arădean al momentului, prezent la Sala Sporturilor pentru Memorialul Ladislau Brosovszky.

S-au despărțit de Titi Ionescu, Mihaela Cherecheș preia echipa de la anul

La finalul partidei cu Național Râmnicu Vâlcea și intrarea într-o scurtă vacanță de iarnă, conducerea celor de la Crișul Chișineu Criș a oficializat schimbul de ștafetă pe banca tehnică.

„Fără să discutăm acum despre plusuri și minusuri am ajuns la concluzia că domnul Titi Ionescu nu mai este ceea ce avem noi nevoie la momentul acesta, prin urmare Consiliul de Administrație a CS Crișul a luat decizia de a  încheia colaborarea cu dânsul. Pentru acest post ne-am hotărât asupra celei mai experimentate jucătoare a noastr, Cherecheș Mihaela, care va fi antrenor jucător. Punctele acumulate de-a lungul acestui tur ne întăresc convingerea că suntem pe drumul cel bun, dar ne și obligă să muncim mai mult în anul care vine. Fetele sunt dornice de performanță, avem sprijinul Primăriei, al domnului primar Burdan Gheorghe, al Consiliului Local, dar avem și sponsori care investesc în sport la Chisineu Criș, precum Gualapack Nădab , SAPA Profiles/Hydro, UVVG Arad, Kromberg & Schubert Nădab și le mulțumim pentru asta. Așadar, avem toate condițiile să continuăm cu succes ceea ce am început. Le mulțumim înăcă odată tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au susținut la bine și la greu și ne dorim să ne fie alături și pe viitor”, ne-a declarat Lucreția Vartolomei, manager al secței de handbal al Crișului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button