Glorii arădene

Campionii naționali ai Telecomului, împreună pe teren și în afara lui după 21 de ani!





Anul 1996 a fost unul de referință pentru fotbalul juvenil din județul nostru. Aradul dădea echipele campioane naționale atât la juniori mari, pe Romvest Arad, cât și la juniori mici, respectiv Telecomul. Talentata generație născută în anul 1980, antrenată de Ștefan Gall, a primit medaliile din cel mai prețios metal chiar la Arad, pe arena din Subcetate, după o finală în cinci, cu Dinamo, Aripi Pitești, Unirea Alba Iulia și Poli Iași.

După 21 de ani de la acea performanță, „telefoniștii” au decis că e timpul să strângă din nou rândurile și, după simularea din luna septembrie, a urmat întâlnirea de suflet în formulă (aproape) completă. Astăzi, la baza sportivă Desavoia, portarii Datcu, Maxim și Tocan și jucătorii de câmp: Pocei, Cadar, M. Petre, N. Varga, Văduva, Păcurar, Toma, Al. Petruț, Martincsek, Cherecheși, M. Trif, Tițca, Cosmin Brîndușe, plus Ungureanu și Bulea, cu un an mai mari decât colegii lor, au încins un „triunghiular” cu Gloria 83 (Ciornei – Strugariu, Cipri Brândușe, Melnic, Heriak, Balogh), după care au depănat amintiri în fața unui pahar.

Au lipsit motivat doar Ioja, nimeni altul decât fostul căpitan al echipei naționale de juniori pentru care evolua și Mutu și Havram, plecați din țară, dar ambii ar trebui să ajungă la anul, când generația de campioni a Telecomului intenționează să se reîntâlnească atât în vară, cât și la final de 2018. Dar, cea mai mare mare și dureroasă absență a fost cea antrenorului Pista Gall care a plecat dintre campionii săi în urmă cu patru ierni.









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button