Baschet

Căpitanul Hadzovic, despre victoria ce urcă ICIM-ul pe locul 6: „Am respectat tot ce ni s-a dat de pe bancă”





FCC ICIM Arad a început sezonul cu un „run” de șase înfrângeri consecutive. A urmat apoi perioada de graţie a trupei „galben-albastre” care, cu patru succese în ultimele 5 meciuri, a urcat până pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Poziția a fost obținută chiar aseară, în urma victoriei directe, excelent tacticizată de sârbul Bulj, în fața Universității Cluj.

Emoții au fost destule și aseară, căci echipa de pe Someș a revenit spectaculos în sfertul 3, însă arădencele au avut forța și știința să scape în câștigătoare. „A fost un meci cu adevărat dificil, însă ne-am aşteptat la asta. Am muncit enorm toată durata disputei şi am meritat să câştigăm. Am respectat tot ce ni s-a dat de pe bancă atât în defensivă, cât şi în atac, iar rezultatul se vede. Sunt fericită pentru că am încheiat anul cu o victorie şi sper să continuăm tot aşa”, a transmis Brankica Hadzovic, căpitanul echipei arădene.

Baschtebalistele de pe Mureș rămân în priză, căci pe 6 ianuarie revin pe parchet, acasă, cu ocazia derby-ului zonal cu Timișoara.

Clasamentul la zi în LBNF









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button