Fotbal judetean

Dani Șule e noul antrenor al Felnacului: „Fotbalul pe care-l joacă echipele sale va aduce și mai multă lume la teren”





Victoria Felnac s-a regrupat rapid după plecarea antrenorului Dan Cuedan la Unirea Sântana și noul an a venit la pachet cu un nou tehnician. Refuzați elegant de Dinu Donca, chiar fostul „principal” al Sântanei, felnăcanii au mers pe mâna unui alt fost fotbalist cu profil defensiv. Este vorba despre Dani Șule (foto dreapta, ca antrenor al Speranței Turnu), fost fundaș și „închizător” la CPL Arad, Victoria Nădlac, ACU, Olimpia Bârzava, Mureșul Zădăreni și antrenor la Speranța Turnu.

Cu el la timonă, formația de Graniță a fost mereu printre fruntașe, prestând un joc apreciat chiar de noul președinte al lui VI-FE. „Într-adevăr, au fost mai mulți antrenori pe listă, dar Dani Șule a fost printre primele noastre opțiuni. E un băiat serios, integru, iar fotbalul pe care-l joacă echipele sale va aduce și mai multă lume la teren. Îmi mențin părerea că ar trebui să facem mai mult puncte decât în tur, dar, oricum, nu avem presiunea rezultatelor. Noul antrenor are la dispoziție șase luni să se edifice asupra lotului de jucători, în așa fel încât în vară să știm exact pe cine ne bazăm pentru un obiectiv ceva mai îndrăzneț”, a precizat Oliver Felnacichi, care nu exclude și implicarea unui dintre cei mai experimentați jucători ai echipei în stafful tehnic, însă doar la solicitarea lui Șule.

Felnacul și-a programat reunirea sub comanda noului tehnician pe 27 ianuarie, dată la care ar trebui să se cunoască în mare lotul cu care va fi abordat returul Ligii a 4-a. „Deocamdată, niciun jucător nu și-a manifestat intenția să plece de la noi, iar achizițiile le va decide noul antrenor”, a mai precizat Felnacichi.

Sub comanda lui Cuedan, „alb-roșii” au adunat 16 puncte în prima parte a sezonului, ocupând poziția a zecea în clasament.









5 comentarii

  1. Doamne fereste ce poti sa scoti din tine ,,prezidente”,daca facem 4 puncte ca acum 3 ani sa fi mulțumit cu ce echipa avem si ce planuri ,,serioase” ai tu in cap! Sa nu uitam ca,Cuedan a facut din imposibil 16 puncte care cu astea o sa rămânem din pacate,asa ca daca nu duci jucători nu cred o sa aveti suporteri.

    0
    0
  2. Cu bune,cu rele important este ca, la Felnac se continua. Din cate stiu banii sunt la zi si asta e foarte bine. Bafta !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button