Minifotbal, futsal

Petre a inițiat un „triunghiular” în sprijinul Fundaţiei #cu drag pentru Viitor. Polivalenta își deschide porțile pentru Botiș, Todea sau Rus duminică seara





Anul trecut, Anamaria Nyeki Popa a demarat un proiect pe cât de îndrăzneț pe atât de apreciat de arădeni. Preşedinta Cetăţii Voluntarilor a cerut ajutorul semenilor pentru a renova un întreg etaj al Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad și a reușit în 107 zile. Suma strânsă din donații s-a învârtit în jurul a 150 de mii de euro, iar secția dotată ca în Occident, plus o doză de originalitate adusă de desenele specifice copilăriei, a fost inaugurată înainte de Crăciun.

Dar, dorința Anamariei este de a transforma din temelii și etajul inferior al aceleași secții de Boli Infecţioase, iar campania de strângere de fonduri continuă. Clubul UTA e demult ambasador al acestei acțiuni de suflet, dar a venit rândul tuturor fotbaliștilor arădeni să dea o mână de ajutor. La inițiativa lui Adrian Petre, fostul golgheter al „roș-albilor” transferat în Danemarca, la Esbjerg fB, trei echipe formate din cunoscuți jucători arădeni vor încerca să implice cât mai mulți cetățeni, iubitori ai sportului rege și nu numai, în strângerea de fonduri pentru Fundaţia #cu drag pentru Viitor. ”În zilele de vacanță petrecute acasă mi-am propus să ajut comunitatea din orașul meu și sa mă implic într-un important proiect de voluntariat. Așadar, vă invit cu drag să fiți alături de mine și de prietenii mei la o actiune de suflet! Haideți să ajutăm Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Arad să strângă fonduri pentru a putea oferi condiții decente de tratament copiilor din orașul nostru! Evenimentul organizat va avea loc duminică, de la ora 20, la Sala Polivalentă, iar intrarea se face pe bază de donație sau SMS la numărul 8847. Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare !”, e mesajul postat de Petre pe pagina oficială de Facebook.

Așadar, nume ca Sorin Botiș, Cristi Todea, Cipri Rus, Marius Chindriș, Alin Gligor sau Cătălin Hlistei, dar și alți cunoscuți fotbaliști arădeni, vor încerca să strângă cât mai multă lume în tribunele Polivalentei, cu scopul de a o ajuta pe Anamaria Nyeki Popa și echipa sa în demersul de a mai amenaja la standarde europene un etaj al Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii.

Totodată, toți cei care doresc să se alăture proiectului pot să o facă donând în conturile Asociaţiei Cetatea Voluntarilor (RO94BTRLEURCRT0244642802 – pentru donaţii în Euro / RO47BTRLRONCRT0244642802 – pentru donaţii în Lei) sau, mai simplu, pot dona 4 Euro printr-un SMS la numărul 8847 cu textul „Cu drag”.









Un comentariu

  1. Unde sunteți utiștilor? Așa zișilor susținărtori ai ehipei, unde sunteți? Arădenilor, unde sunteți?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button