Liga a 3-a

Copaci, lângă Costin, la Școlar Reșița





După despărțirea de Olimpia Satu Mare, Paul Copaci părea că va juca pentru o echipă arădeană în partea a doua a sezonului. Șoimii Lipova l-a ofertat imediat, dar, odată cu schimbarea de „macaz” de la UTA, fundașul de 19 ani părea să aibă ușile deschise în „alb-roșu”. Neuitând, probabil, că în vară a refuzat să-și prelungească înțelegerea, echipa fanion a orașului a întârziat să-i facă o ofertă, iar Copaci a ales să evolueze pentru divizionara a treia Școlar Reșița în retur.

În Valea Domanului, Paul Copaci se reîntâlnește cu colegul de generație de la Atletico și UTA, Cristian Costin, care s-a impus ca titular în tricoul „roșu-negru”. Apărătorul arădean va fi antrenat de Daniel Oprița, care a acceptat să rămână acasă, la Reșița, încercând să promoveze în Liga 2-a. Fostul stelist speră ca ACS Șirineasa să fie depunctată în urma numeroaselor memorii făcute de colegele din seria a IV-a cu privire la faptul că jucătorii săi au fost legitimați pe o societate ce nu mai există din luna septembrie a anului trecut.

La Reșița, în tur, a evoluat și Raul Iova, dar acesta a făcut cale întoarsă și azi a participat la reunirea primei echipe. Pentru postul de fundaș stânga, ca variantă la Bogdan Burlă, antrenorii arădeni l-au preferat pe Iuliu Dinculescu.









4 comentarii

  1. Lasati-l pe Copaci sa-si aleaga calea!Baiatul a vrut mai mult!Sa joace!Ft.bine!Dar a jucat?
    Potential mare,dar influentat!Din pacate si-a ales calea!Nici la Resita nu va manca multa branza!Porita Oprita este zbir,obisnuit cu greul!Nu va tolera aere!Nu sta in banii lui Dobre si nici in municipalitatea Caraseana!Nu este in stare sa suporte concurenta pe post?Copaci?Ft multe figuri,aere!Si daca nu muncesti ca sa te impui,cum fac ceilalti juniori aradeni,va ajunge mereu ca UTA sa-i mai deschida o usa,dar doar de cateva ori!Trebuie sa se incheie acest episod si Copaci,la fel ca si UTA,sa-si vada de drumul lor separat!Dragoste cu forta,nu se poate!Out!Nu suntem cersetorii nimanui!Ne trebuie un vestiar bun,unit!La revedere Copaci!Sa ne mai scrii altadata!!Pa!Figurant!

    0
    0
  2. Usor Giro ca jucatorul nu este negru pe plantatie. Ce-s cu figurile astea pe tine ? Out, sa ne mai scrii. Respecta daca vrei sa fi respectat. A vrut sa plece ……ok sanatate si bafta . Fiecare este liber sa-si faca viitorul . Poate era constient ca pe postul lui mai sunt doi jucatori, ca este concurenta mare, iar omul prefera sa joace . Daca la 19 ani nu joaca atunci cand ?

    0
    0
  3. Nu te stresa Cătălin căci Giro e un infantil operat de creier ,el scrie ca sa fie scris pana îl descoperă unu și ii da cu tastatura in cap sau i-o bagă pe git!

    0
    0
  4. Nu e vorba de stresat . Nu este prima data cand citesc ceva scris de acest ,,domn”” si cuvintele lui sunt jignitoare . Eu inteleg ca merge la meciurile utei de pe vremea lui Adam si Eva dar am impresia ca sunt momente cand sare calul . Bine ca sta ascuns in spatele tastelor ca daca sar mai si cunoaste lumea sar lasa cu picioare in fund .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button