Stranieri aradeni

Fotbaliștii și antrenorii au decis: Arădeanul Man – cel mai bun tânăr jucător al anului 2017





Gala AFAN s-a desfășurat duminică seară la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental, reunind cele mai proeminente figuri implicate în fenomenul fotbalistic românesc. Cu această ocazie, au fost premiate performanța pe parcursul anului 2017 și excelența în activitatea competițională și a serviciilor care fac din fotbal cel mai iubit și popularizat sport la momentul actual. Astfel, pe lângă fotbaliști, au fost recompensați și reprezentanți ai mass media și ai furnizorilor de servicii asociate ce contribuie la profesionalizarea mediului fotbalistic competițional.

În urma voturilor exprimate de fotbaliștii și antrenorii care activează în primele trei eșaloane naționale, cel mai bun fotbalist al anului 2017 a fost declarat Constantin Budescu, iar cel mai bun tânăr jucător chiar arădeanul Dennis Man. Încununând un an de excepție pentru clubul pe care îl patronează și conduce, Gheorghe Hagi a fost desemnat „antrenorul anului 2017”, în timp ce jucătorul străin cu cea mai bună evoluție a fost considerat de votanți Filipe Teixeira.

Autor a zece goluri oficiale în prima jumătate a sezonului (8 pentru FCSB – 6 în campionat și două în Cupă) și alte două pentru România Under 21 în preliminariile campionatului european, Man s-a transferat în vara anului 2016 la vicecampioana României. Atacantul de 19 ani, crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, a adus deja 320 de mii de euro în conturile celor de la UTA și Atletico, urmând ca la debutul oficial la prima reprezentativă Gigi Becali să mai trimită 100 de mii de euro în contul arădenilor.

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) este organizația sindicală a fotbaliștilor profesioniști și amatori din România, afiliată pe plan internațional la FIFPro, iar pe plan naţional la Blocul Național Sindical, scopul său principal fiind reprezentarea şi apărarea drepturilor şi intereselor fotbaliştilor profesionişti şi amatori din Ligile I, II şi III şi din ligile inferioare de fotbal, inclusiv fotbal feminin, futsal, juniori, precum şi pe cele ale antrenorilor de fotbal.









3 comentarii

    1. noi stim ca DA … a fost vorba de un pret + bonus 10 meciuri in Liga 1 + bonus convocare la Nationala Mare + procent … nu cred ca vinde nimeni un jucator bun fara procent, minim 10% …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button