Alte sporturi

Copil, eliminat încă din primul tur la Australian Open în proba de simplu



Arădeanul Marius Copil a avut o aventură scurtă la primul turneu de Grand Slam al anului 2018. Numărul 92 mondial a fost eliminat chiar în primul tur al turneului de la Australian Open de francezul Gilles Simon, la capătul unui meci ce a durat două ore și trei minute.
Sportivul din Hexagon, numărul 57 ATP, a câștigat în trei seturi,  7-5, 6-4, 6-3 și îl va întâlni în turul doi pe spaniolul Pablo Carreno-Busta, cap de serie numărul zece şi locul 11 ATP.
De-a lungul întâlnirii, Copil a servit 12 aşi, a comis două duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 67% cu prima minge şi 51% cu cea de-a doua. Arădeanul a reuşit și două break-uri, dar şi-a cedat serviciul de cinci ori.
Totuși, Copil va primi 39.118 dolari şi zece puncte în ierarhia de simplu pentru participarea în primul tur la Australian Open, turneu dotat cu premii totale în valoare de 25.096.000 de dolari.
Dar, Marius Copil va evolua și pe tabloul de dublu de la Antipozi, unde face pereche cu sârbul Viktor Troicki. Cei doi vor da piept în turul inaugural cuplul alcătuit din americanul Rajeev Ram şi indianul Divij Sharan, cap de serie numărul 16.








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button