Gloria LT Cermei

Ex. sebișeanul Mihuța își încearcă șansa la Cermei, juniorul Onețiu vine de peste Graniță cu un bagaj de goluri important



Lunca Teuz Cermei a pierdut doi titulari în această iarnă în favoarea UTA-ei, pe Bodea și Buia și a adus, deocamdată, doar unul cu mari șanse de a prinde primul „unsprezece”. Este vorba despre Dumitru Copil, care – însă – ar putea avea o concurență serioasă chiar în ultimul jucător venit în probe în „alb-roșu”. Vorbim despre Ionel Mihuța, un mijlocaș central timișan, care s-a despărțit de Național Sebiș în această vară, acolo unde a evoluat timp de două sezoane în Liga 3-a. Anterior, fotbalistul de 23 de ani a mai evoluat pentru Millenium Giarmata și Mama Mia Becicherecu Mic.

Dar, există și o noutate de ultimă oră la nivel de juniori. Romeo Onețiu a părăsit generatia 1998 a lui Atletico pentru Ungaria in vara lui 2013, unde a jucat fotbal la nivel de juniori, la Atletico Bekescsaba, Termal Gyula, Academia Bekescsaba U18 și Elore Bekescsaba II. E atacant și a totalizat 61 de goluri în ultimele patru sezoane și jumătate în competiții de juniori și seniori. Are 19 ani și ar putea fi o variantă de fotbalist Under 19 pentru Radu Anca în returul campionatului.

„Trebuie să-i vedem la lucru pe cei doi jucători, fiindcă nu știm mare lucru despre ei. Referințele sunt bune, acum să vedem dacă se încadrează în planurile antrenorilor. Oricum, după amicalul de sâmbătă, cu UTA lui Sandu Gaica, vom definitiva în mare măsură lotul. Cu siguranță, va trebui să ne mai despărțim de doi-trei jucători, căci lotul ce a demarat pregătirile e destul de numeros”, spune președintele cermeianilor, Petre Bulza.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button