National Sebis

Sebișul începe tare seria amicalelor: Meciul cu ACS Poli a fost reprogramat la finalul acestei săptămâni





Divizionara terță de pe malul Crișului Alb și-a reluat de două zile pregătirile în vederea returului seriei a IV-a, iar peste numai patru zile e chemată să-i țină piept lui ACS Poli. Amicalul dintre cele două formații a fost programat inițial pe 29 ianuarie, dar cum „alb-violeții” au aflat că pe 2 februarie au meci tocmai la Brașov, cu Sepsi, în prima etapă oficială a anului în Liga 1, au cerut devansarea meciului. Așa că, nedorind să piardă ocazia de a-și măsura forțele cu echipa lui Ionuț Popa, „alb-albaștrii” au acceptat să joace duminică, 21 ianuarie, începând cu ora 14, pe arena „Crișana”.

Cert este că, poate, la capitolul prospețime sebișenii ar putea sta mai bine, atâta timp cât Poli este pe finalul cantonamentului de la Poiana Brașov și până la ora testului cu trupa lui Cojocaru mai au programate alte două amicale, plus drumul de întoarcere acasă. Mâine, formația de pe Bega joacă la Brașov, cu Steagul la care ar putea ajunge și ex. utistul Strătilă, iar sâmbătă dimineața, la Timișoara, Artean și colegii săi dau piept cu colega de serie a Naționalului, ACS Ghiroda.

Pentru stafful tehnic al Sebișului e un bun prilej să vadă la lucru și noile achiziții, respectiv fundașii Pîslaru, Tătaru și pe mijlocașul Rugină. Minute ar putea primi și arădenii Viitorului, Dagău, Covaci și Poșta, cu mențiunea că aceștia ar fi – totuși – prea cruzi pentru un duel cu o prim divizionară. Altfel, Călin Cojocaru ar trebui să aibă tot lotul la dispoziție după această săptămână de reacomodore cu efortul, cu mici semne de întrebare doar în dreptul lui Marco Enciu, care resimte niște dureri musculare.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button