Liga a 2-a

Ciucă de la o fostă campioană din Provincie, la alta: Fundașul a semnat cu FC Argeș la o zi după despărțirea de UTA





FC Argeş a realizat, astăzi, primul transfer din această perioadă precompetiţională. Piteştenii s-au înţeles pentru un an şi jumătate cu Mădălin Ciucă, fundașul de 35 de ani care și-a reziliat, ieri, contractul pe care îl avea cu UTA, iar astăzi a și făcut primul antrenament sub comanda lui Emil Săndoi.

Fotbalistul oltean este un jucător cu mare experienţă la nivelul primelor două ligi, iar aşteptările conducerii clubului piteştean sunt mari din partea sa. În cariera sa, Ciucă a mai jucat la Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, FC Caracal, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, Metalul Reşiţa şi CSMS Iaşi.

Antrenorul Emil Săndoi are mari aşteptări de la noul său elev. „Mădălin este un jucător cu mare experienţă. Are peste 200 de meciuri jucate în Liga 1 şi a 2-a. Este un profesionist desăvârşit şi poate deveni liderul echipei. L-am urmărit de mai mult timp şi pot spune că prin venirea lui completăm acel gol pe care îl aveam în centrul apărării. Sperăm să mai aducem jucători în toate compartimentele. Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti pentru a crea o echipă puternică. Sunt jucători tineri, dar şi fotbalişti care au ajuns la maturitatea sportivă. Îi vom anunţa după ce ne vom înţelege cu ei”, a spus Săndoi pentru liga2.ro, colegului nostru, Marius Duinea.

13 meciuri, toate ca titular şi 1 gol sunt cifrele lui Mădălin Ciucă la UTA. După remiza cu Ripensia, 1-1 la Timişoara, din 8 noiembrie 2017, fundaşul a fost exclus din lotul primei echipei şi trimis să se antreneze cu juniorii. UTA l-a tras pe linie moartă, alături de Branko Grahovac, Alin Buleică şi Sorin Strătilă, după ce a sărbătorit peste program de ziua sa.

Ciucă se va duela cu fosta echipă chiar în ultima etapă a campionatului ligii secunde, când „roș-albii” se vor deplasa în Trivale.









4 comentarii

  1. Să-i fie de bine Argeșului !! Din păcate la ei și la noi nu plătesc pagubele antrenorii care îi aduc. În ani de zile de stabilesc prietenii intre indivizi antrenori ,jucători ,mai ales când provin din aceleași localități. La dezastrul de atunci s-a apucat sa sărbătorească cu fast ziua sa ,asta și la un randament cu totul nesatisfăcător .Altul in locul lui cu bun simt ar fi sărbătorit în stația de tramway ,dăruind covrigi calzi câtorva oameni ai. străzii. !! Amara experiență !

    0
    0
    1. Nea @Ionescu Gavrila:aici pe articole si comentarii,apar niste inexactitati!Asa spus-ul chef(petrecere) al lui Ciuca,a fost in seara zilei de sambata,4 Noiembrie,dupa meciul cu Luceafarul,la Hotel Gio,a doua zi,Duminica,neavand antrenament!!!Adica un cumul de factori,care i-au cantat prohodul!(meritat…s-a gasit motivul asteptat)
      Adica,nedorind sa aliniez obsesia de a numara ideile numerotate(ca si Calin Veghes),ma refer la niste alaturari,cum ar fi rezultatul meciului cu Luceafarul,in primul rand!Se stia oricum despre petrecerea lui Ciuca,deci daca stiam noi,oameni de rand,cum sa nu fi stiut conducerea???!Problema mai mare a fost,unde si-a organizat-o?Nici nu a gasit un loc mai bun,decat la Hotelul Gio(nu mai intru in amanunte)…
      Probabil aceasta „captura” ar fi fost mai mare,daca nu era weekend!Unii dintre invitati,au lipsit,din cauza ca au preferat sa mearga acasa,la familii(de exemplu Scutaru)…
      Asa ca la momentul potrivit,a aparut Codru Gradinariu!Au fost niste cuvinte grele aruncate,reciproc si atat a fost!Nu scandal,nu imbranceli,cum s-a vehiculat!
      Dar suficient sa fie pusi pe faras!Ft. bine!Cred in continuare ca Stratila a cazut de prost!Asta este!Astazi esti ovationat,maine injurat!
      Si acum pt @TaiPan!Oare cat timp a trecut de cand am scris ca Ciuca va accepta despartirea de UTA curand,pt are oferte bune?(Stiam de Arges,Cliceni,ceva Bulgaria sau Moldova),Iata ca a plecat la Sandoi,nu la FC.Arges,exact la fel cum la Arad a venit la Mihalcea,nu la UTA!
      Evolutiile sale in tricourile alb/rosii,au fost cel putin dubioase!Ba inger,ba demon!Ciudat,sau nu?Dar hotul neprins,este fara o dovada clara,negustor cinstit!
      Macar Grahovacz,si-a facut rapid bagajele(alte evolutii sinusoidale,dubioase si dus a fost!)!
      Daca mai scapam si de Buleica,sarbatorim!Dar despre asta,mai greu!

      0
      0
  2. ”Sangele apa nu se face,corb la corb nu-si scate ochii”!Ii doresc lui Sandoi sa aiba parte de acelasi Ciuca,de care a avut parte UTA si sa aiba cat mai putine case de pariuri prin Pitesti!!!

    0
    0
  3. Asta este MERCENAR ,el nu mai are de mult treaba cu fotbalul ,ma mir ca la Pitesti sunt oameni seriosi! Oare Sandoi nu a vazut ce evolutii a avul individul asta la UTA?! bravo ptr.achizitie, sper ca aiba aceeasi evolutie in meciuri si rezultate si in Trivale! PRIETENII STIU DE CE?!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button