Baschet

Meci cheie în Cetatea Unirii pentru FCC ICIM Arad! Poole: „Să ne bucurăm de el și să obținem victoria”





Pentru FCC ICIM Arad, a venit vremea unei alte finale a actualului sezon din Liga Naţională de Baschet Feminin. Mai precis, mâine, de la ora 18, „galbena-albastrele” descind în Cetatea Unirii, cu speranța unei victorii ce ar putea-o apropia de un nesperat loc 5 înainte de play-off. Lupta e dură, echilibrul e total, atâta timp cât între locul 8 şi locul 2 diferența e de doar 5 puncte.

Dar, indiferent de ce fac alte echipe, pe antrenorul Bogdan Bulj îl interesează ca elevele sale să-şi termine treaba cu bine, iar pentru asta e nevoie de concentrare și implicare maximă. Adversarul rundei, CSU Alba Iulia, e imprevizibil, îmbinând jocurile bune cu cele mai puţin reuşite, dar fără succes în acest început de an. „Alb-negrele” au același număr de puncte cu arădencele, dar şi un meci în plus, așa că un succes al oaspetelor ar produce rocada în clasament și chiar ar putea tranșa.

Să zicem că ICIM-ul are și un avantaj moral asupra alba-iulencelor, atâta timp cât, în tur, le-au bătut cu 73-59 pentru primul succes stagional.  Se întâmpla pe 5 decembrie 2017, iar de atunci Hadzovic și colegele sale au mai pierdut doar două meciuri, împotriva primelor două clasate în LBNF. „Suntem toate conştiente de importanţa acestui joc. Trebuie să fim concentrate, să jucăm cum ştim noi mai bine, să ne bucurăm de acest meci şi să obţinem victoria pentru a putea continua să urcăm în clasament”, trasează coordonatele „duelului” de mâine Porchia Poole, una dintre achizițiile din mijlocul toamnei ce au schimbat fața trupei arădene.

FOTO: lukarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button