Gloria LT Cermei

Cermeiul urcă cu un moral bun la Moneasa după succesul contra UTA-ei, dar cu ceva probleme pe banda stângă





Profitând de picioarele grele ale adversarilor veniți din cantonament, Gloria Lunca Teuz Cermei a produs surpriza în testul cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Meciul a fost decis de Andrei Sulea. Golgheterul divizionarei a treia a reușit o execuție frumoasă chiar la prima fază de poartă a partidei, după care defensiva condusă bine de fostul căpitan utist, Alin Gligor, a rămas în picioare până la final.

Succesul le cade bine antrenorilor Anca și Huțan înainte de intrarea în cantonament, pentru 7 zile, la Hotelul Parc din Moneasa. „Sunt mulțumit de modul cum s-au prezentat băieții, au făcut un joc bun. Au respectat ceea ce am pregătit, a fost un ritm foarte bun de joc, mai ales în prima repriză. Sigur că am profitat de oboseala adversarului, ce venea dintr-un cantonament de încărcare, dar și noi suntem abia după câteva antrenamente. În repriza a doua, am dat șanse tuturor celor din lot, la fel ca și adversarul și a ieșit o dispută îndârjită, fără multe faze de poartă. Plecăm cu moral bun în cantonament, vrem să ne pregătim fizic foarte bine”, a menționat Radu Anca la finalul confruntării cu „Bătrâna Doamnă”.

Până una alta, Cermeiul a deplasat 23 de fotbaliști la Moneasa, cu precizarea că ar putea exista ceva probleme pe banda stângă. Sergiu Aldan a făcut o întindere musculară la amicalul de azi și ar putea rata o parte a cantonamentului, iar Abdoulaye Diarra se confruntă cu probleme de ordin medical și a rămas la Arad, ca și juniorul Onețiu, de altfel. Grila de formare a acestuia din urmă e puțin mare pentru cermeiani, așa că rămâne de văzut dacă atacantul de 19 ani va mai ajunge sub comanda lui Anca.

Deocamdată, fostul mijlocaș de bandă, dar și colegii săi, Sebastian Huțan și Ovidiu Pașcalău se vor baza la munte pe:

Mureșan, Mitrea – portari

Rogojan, Cotoc, Gligor, Suslak, Nistor, Aldan, Sabău – fundași

Varga, Ianc, Mihuța, Vasile, Copil, Bondor, Morar, T. Bodri, L. Bodri, V. Brândușe – mijlocași

Sulea, D. Bulza, Berari, Fl. Brândușe – atacanți

Așadar, achizițiile certe ale celor de la Lunca Teuz rămân portarul Alex Mitrea, fundașul Alex Sabău și mijlocașii Dumitru Copil și Ionel Mihuța. Totodată, juniorii Mureșan, Luca și Toma Bodri vin împrumut de la UTA. Cermeianii sunt în cantonament la Moneasa până pe 3 februarie.









6 comentarii

    1. daca nici aci nu-i mana Jilosului atunci nu mai este Niciodata! De mic copil a visat ASTA! Are atatea frustrari omul asta ,macar a reusit un pic cu baiatul, pe care il baga mereu in fata,insa el este total nevinovat! Nu copiii ar trebui sa fie cei ce platesc greselile si frustrarile parintilor din tinerete! In rest numai de bine,transmit pe acesta cale Sincere condoleante ptr.d-nul Nagy pentru pierderea suferita! HAIDE UTA!

      0
      0
  1. Acum ne legam de stema … culori …etc … in loc sa ne bucuram ca e o echipa unde aradenii pot sa joace … juniorii pot sa creasca … antrenati de unul din cele mai bune cupluri de antrenori din judet ….. si cel mai important cu salariile la zi …asa cum sunt ele …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button