Pariuri sportive, gaming și casino

La ce case de pariuri online putem paria legal în 2018?





Deși în prezent există 19 case de pariuri online licențiate în România la ONJN, specialiștii ne atenționează cu privire la faptul că trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem unde să jucăm. Bineînțeles, aspectul legalității este crucial, însă nu trebuie să fie singurul după care ne ghidăm. Pe lângă acestea, comunitatea pariorilor din România le recomandă tuturor pariorilor să joacă la mai multe agenții simultan, pentru a putea paria de fiecare dată pe cele mai valoroase cote din piață și pentru a putea profita de cele mai avantajoase oferte pe care le propun operatorii de top.

Casele de pariuri online legale, recomandate în 2018

Casa de pariuri online Fortuna numără aproape 800 de sucursale întinse pe întreg teritoriul țării. Cu toate acestea, operatorul originar din Cehia are o platformă de pariuri online extrem de bine pusă la punct, care rivalizează cu granzii industriei din online. Fortuna le-a câștigat încrederea pariorilor prin parteneriatele legate în precedentul an: agenția este sponsor al Federației Române de Fotbal și a Echipei naționale de fotbal a României. Un mare plus al acestui operator îl reprezintă posibilitatea pariorilor de a depune și retrage bani din contul de pariuri online în oricare agenție stradală, fără nici un fel de taxe suplimentare.

Netbet, sponsorul oficial al FCSB-ului, s-a reinventat și le propune în acest moment utilizatorilor o platformă de pariuri extrem de modernă și aplicații pentru dispozitivele mobile pe măsură. Pe lângă oferta de pariuri live, care excelează la capitolul numărului de evenimente disponibile și în ceea ce privește piețele oferite, Netbet iese în evidență și prin frecvența ofertelor cu care își surprinde în mod plăcut utilizatorii. În același timp, funcția de Cash-Out a acestui operator le permite jucătorilor să aleagă exact partea de miză vizată atunci când doresc să închidă un pariu.

Betano este probabil cea mai surprinzătoare agenție de pariuri online, dacă este să ne gândim la rapiditatea cu care a fost adoptată de pariorii de la noi din țară. Sponsorul Ligii 1, care difuzează partidele din întrecerea internă în format live video, impresionează prin ofertele semi-permanente pe care le propune utilizatorilor, cea mai tentantă dintre acestea fiind „Marjă 0%” – care le aduce zilnic pariorilor cote extrem de mari pe câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei. Totodată, utilizatorii Betano pot plasa pariuri prin comandă vocală de pe telefon sau tabletă.

Despre Betfair nu este nevoie să spunem prea multe, întrucât este singurul operator licențiat la noi în țară care deține o platformă de Betting Exchange. În plus, Betfair este un standard în ceea ce privește cursele de cai, oferindu-le jucătorilor cote dinamice, transmisiuni live și posibilitatea de a vinde și cumpăra cote. Secțiunea Sportsbook de la Betfair este de asemenea extrem de competitivă și bogată în oferte speciale și dispune de o serie de funcții inedite de care merită să profităm.

Winmasters este prima agenție licențiată definitiv la ONJN, lucru cu care se mândrește, dorind să le garanteze astfel jucătorilor continuitatea în piața românească. Un lucru cu adevărat deosebit pe care îl putem remarca la Winmasters este posibilitatea de a-i propune operatorului pariuri care nu pot fi găsite nicăieri altundeva. Agenția este și pe placul celor care obișnuiesc să joace bilete cu mai multe selecții, întrucât pot primi câștiguri mai mari cu până la 60%.

Agenția Unibet, una dintre cele mai premiate la nivel internațional în ultimii ani, are o ofertă sportivă extrem de bogată, ce se bucură și de sute de tipuri de pariuri pentru partidele din competițiile importante, inclusiv o varietate impresionată de pariuri cu Handicap Asiatic. Funcția Action Betting le permite jucătorilor să trăiască la maxim meciurile de tenis, pentru care sunt oferite piețe ultra rapide ce sunt remunerate instant. În plus, Unibet difuzează anual peste 30.000 de evenimente sportive în format live video.

Găsiți recenziile detaliate ale fiecărui operator, precum și ofertele pentru jucătorii noi în pagina de agenții pariuri online pentru 2018 de pe site-ul comunității pariorilor din România. Documentați-vă cu privire la ce are de oferit fiecare operator înainte de a vă înregistra și nu uitați să vă verificați conturile noi în termen de 30 de zile de la deschidere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button