UTA Arad

Ca la 20 de ani! Dinculescu este foarte aproape de a îmbrăca un tricou de titular la UTA: „Am visat tot timpul acest moment, sper să conving că e rândul meu”





După Dorin Toma, care împlinise luni 19 ani, un alt fotbalist al UTA-ei și-a sărbătorit ziua de naștere în cantonament. De fapt, doar primele ore, căci apoi Iulius Dinculescu a fost titular în amicalul „roș-albilor”, la Cermei, iar aseară era deja la Arad.

Fundașul de bandă stânga piteștean a schimbat prefixul și, probabil, și tricoul de rezervă cu cel de titular. Bogdan Burlă este accidentat, iar Richard Filaret a spus stop fotbalului pentru a îmbrățișa o altă carieră profesională. „Îmi pare rău de colegul Burlă că are această accidentare urâtă, dar și de Richi că a renunțat, dar, până la urmă, a decis ceea ce este mai bine pentru el și vreau să-i urez mult noroc pe mai departe. Oricum, parcă altfel îmi imaginam eu că voi ajunge să joc mai mult. Eram pregătit să mă lupt cu ei, cred că eram pregătit chiar și în tur pentru a intra pe teren din primul minut. Dar, atunci ca și acum doar domnii antrenori decid cine merită să joace, eu rămân modest și-mi văd de treabă. Vă dați seama că sper ca de acum să joc meci de meci, pentru asta m-am pregătit de ani de zile, am visat tot timpul acest moment special. Să joci constant în tricoul UTA-ei, mai ales pentru un tânăr jucător, nu e puțin lucru, dimpotrivă. Așadar, dacă îi voi convinge pe domnii antrenori că e rândul meu, voi da totul pentru echipă, pentru colegii mei. Am crescut împreună cu majoritatea juniorilor de azi, de la UTA, am format și formăm o familie, sper ca acest lucru să se reflecte și în rezultatele din partea a doua a sezonului”, spunea sărbătoritul de ieri al „Bătrânei Doamne”.

La Moneasa, Dinculescu nu a pierdut niciun antrenament, ba, mai mult, a fost încărcat suplimentar de antrenorii utiști atâta timp cât, deseori, a purtat și una dintre vestele cu greutăți. „Este al treilea cantonament de acest gen pe care îl prind la UTA și în toate l-am avut pe nea’ Feri cu noi. Fie că am activat la juniori sau la prima echipă. Sunt foarte bune aceste cantonamente dacă le tratezi cu seriozitate. Sunt intense și ne solicită la maxim, dar în viitorul apropiat se vor vedea și rezultatele. Sunt sigur că vom sta bine din punct de vedere fizic până în primăvară”, a adăugat tânărul utist.

Cum era de așteptat, Francisc Tisza este extrem de apropiat în special de generația pe care a crescut-o împreună cu Cristian Păcurar la UTA și din care face parte și Dinculescu. De altfel, nu de puține ori, experimentatul tehnician nu și-a ascuns preferințele pentru fundașul de picior stâng al „roș-albilor”.  „A contat foarte mult prezența lui neaț Feri. Ne-am simțit pe mâini și mai bune, ar fi bine să rămănă în continuare cu noi și pe parcursul campionatului. Toți am avut cu dânsul și discuții în particular, în care am analizat greșelile făcute la partida de la Gyula și la care a fost prezent și dânsul. Sper să nu le mai comitem și pe viitor, iar UTA să aibă de câștigat de pe urma evoluțiilor noastre”, a mai precizat fotbalistul „Bătrânei Doamne”.









8 comentarii

  1. Mult succes pentru un fotbalist cum destul de rar vezi in zilele noastre si nu ma refer la calitatile sportive ci la caracter. Modest, dispus la efort, cu mult bun-simt, fara fite si aere de vedeta. Ramai asa si sunt convins ca viata te va rasplati cu tot ce e mai bun.

    0
    0
  2. Cea mai mare greseala a acestui club a fost vinzarea lui MAN la Steaua. Ca dovada azi clubul ROMA a oferit 10 milioane de euro d-ar a fost refuzata de cioban. In scurt timp MAN v-a ajunge cel mai bun fotbalist din ROMANIA.

    0
    0
    1. Parerea mea este ca greseala cea mai mare nu este ca a fost vandut Man la Steaua. Sa te vada Roma, jucand la UTA, si sa mai faca si o oferta de 10 milioane, este imposibil, mai ales jucand in Liga a 2-a.
      Greseala cea mare o reprezinta faptul ca nu avem un 20-30% dintr-un viitor transfer. Din 10 milioane, UTA ar fi luat 1 milion-1 milion jumate, daca ar fi fost sa faca imparteala 50-50 cu Atletico.. Altfel ar fi stat treburile atunci..

      0
      0
  3. Nu stiu sigur daca Gigi Becali mai are ceva procent de plata catre UTA,stiind ca nu accepta procente,decat foarte rar,dar una stiu sigur:Man este cu un picior la nationala lui Contra(dupa cum s-a anuntat ieri) si Becali va mai avea de plata 100.000Eur catre UTA.
    Sa vedem……..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button