Șoimii Lipova

Lipovanul Lupșe și-a sărbătorit majoratul în cantonament: „Asta e viața de fotbalist, în retur îmi propun să joc mai mult”





Printre arădeni, severineni și petroșăneanul Stoin, Șoimii Lipova a contat și pe un junior din județul Bihor în turul campionatului. Este vorba despre David Lupșe, fundaș stânga venit de la CSȘ Bihor, care a evoluat și în cinci din partidele oficiale în toamnă.

Se poate spune că orădeanul a plătit tribut și vârstei destul de fragede, el împlinind 18 ani chiar astăzi, în plin cantonament al echipei sale la Füzesgyarmat. Dacă la cele două antrenamente ale zile nu a fost cruțat de antrenorii Flavius Sabău și Attila Bier, la masa de prânz a primit un tort personalizat Șoimii Lipova. Emoțiile tânărului fundaș au fost cu atât mai mari, cu cât surpriza din marțipan a venit la „pachet” cu părinții săi și fratele mai mic. „Nu credeam că mă va prinde majoratul în cantonament, dar asta este viața de fotbalist. Am venit aici să muncim cu toții, nu văd de ce aș face excepție, mai ales că în retur îmi propun să joc mai mult decât în prima parte a campionatului. Deocamdată, mă simt bine, fac față la solicitările fizice intense din aceste zile, sper să câștig încrederea antrenorilor și să-mi ajut echipa să urcăm cât mai sus în clasament. Le mulțumesc colegilor și lui prezi pentru surprize, dar și familiei mele ce a venit să mă vadă aici, în Ungaria”, a spus fundașul lui Sabău.

Lupșe îl are concurent pe post pe un alt junior, Raul Stoin, dar, mai nou, și pe Vlad Filimon, fotbalist de picior stâng, care – însă – a avut roluri ofensive până acum în cariera sa.

Un comentariu

  1. La multi ani Lupse David, la multi ani Petrica Calin. La multi ani si celor care la acest inceput de an si-au serbat ziua de nastere ( Stoin Raul si Jichici Petrisor ). La multi ani

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button