Baschet

Finalul nu le-a surâs și în Europa: Marburg – FCC ICIM Arad 87-79





Învăţate să câştige pe ultimii metri, fetele de la FCC ICIM Arad au simţit pe pielea lor cum e să pierzi în final de meci. În jocul cu numărul 1 de la Marburg, împotriva gazdelor de la BC Pharmaserv, trupa lui Bogdan Bulj a avut momente foarte bune, dar şi momente de rătăcire.

Ca exemplu, Aradul conducea după 7 minute cu 22-12! Apoi, în sfertul secund, după un run de 8-0, nemţoaicele au trecut la conducere, 40-36. Poole, Wingate şi Nagy au fost armele principale ale arădencelor, şi din nou visam frumos, 69-70. Ba chiar 73-78, când mai erau de joc 3 minute. Minute cee aveau însă să fie fatale, gazdele marcând 14 puncte în timp ce arădencele doar unul! Iar în aceste condiţii, Marburg s-a impus cu 87-79 și merge în Final Four.

FCC ICIM speră azi într-o victorie de palmares în meciul revanşă disputat tot în Germania cu acelaşi adversar. „A fost un joc bun și intens, cu multe puncte. Nu am putut controla recuperările. Marburg a avut o bună combinație de jocuri în interior și în afară. Felicitări gazdelor Marburg pentru victorie. Acum ne concentrăm pe campionat, așa că al doilea meci împotriva lui Marburg este o pregătire bună pentru noi”, a spus Bogdan Bulj după meciul de ieri.

Marcatoarele FCC ICIM-ului au fost: Nagy 24 de puncte, Poole 16, Wingate 14, Hadzovic 12, Mercea 5, Tavic 4, Ciotir 2, Zidaru 2

Foto: bc-marburg.de (Melanie Weiershäuser)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button