National Sebis

Reușita lui Săulescu, insuficientă pentru „daunele” lui Mediop: Ripensia Timișoara – Național Sebiș 2-1





Sebișenii s-au întors pentru a doua oară în patru zile pe terenul din terenul din cartierul timișorean Plopi pentru un test cu o divizionară secundă. După 0-2 cu ASU Poli, Naționalul a cedat și în fața Ripensiei, cu scorul de 2-1.

Pentru timișoreni a marcat senegalezul Mediop, cu capul, în urma unor faze fixe venite în minutele 39 și 41, în timp ce „alb-albaștrii” s-au întors în joc prin golul lui Săulescu, din partea secundă. Mijlocașul lateral a primit o pasă de la Petculescu, a intrat pe stânga în careu și a găsit colțul scurt al porții adverse. Meciul a fost în general deschis, cu destule faze de poartă, Călin Cojocaru acuzând din nou lipsa de concentrare pe ambele faze ale jocului. „Ca și cu Poli, am primit goluri din momente fixe ale adversarilor, lucru nepermis la talia și pretențiile noastre, iar în atac ne-am cam bătut joc de ocazii. Sigur, e un lucru pozitiv că ducem mingea până în careul advers, că avem acțiuni legate, dar e păcat de efortul echipei dacă nu le și concretizăm. Poate e și lipsă de concentrare în această fază a pregătirii, când încărcăm din punct de vedere fizic, sper doar să creștem de la meci la meci și să eliminăm odată greșelile ce le facem în ambele careuri”, a punctat managerul-antrenor al grupării de pe Crișul Alb.

Mărgărit, Tătulea și Petculescu au avut ocazii bune a înscrie pe Bega, în timp ce Marco Enciu nici nu a apărut pe gazon, fiind accidentat.

Formații:

Ripensia (prima repriză): Rădulescu – Vlădia, M.Toma, Apro, C.Toma – Tudor, Mînecan, Zurbagiu, Ungureanu – Golda, Mediop.

Ripensia (repriza a doua): Munteanu – Semeniuc, Burdeț, Horcea, Popescu – Stoi, Bobină, Radu – Neamțu, Matiș, Dumiter.

Sebiș: I. Poiană (46 DFagău) – Poștoarcă (70 Deliman), Basic (46 Pîslaru), Dumitrache, Siminic (70 Moise) – Pintea (46 Sz. Vereș) Ruță (46 Rugină) – Săulescu, Petculescu (70 Susan), Tătulea (70 Cl. Vereș) – Mărgărit.

Pentru sebișeni urmează testul cu Crișul de pe teren propriu, iar Ripensia e așteptată la Șiria, pentru „duelul” cu UTA, de sâmbătă, de la ora 12.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button