UTA Arad

UTA, sancționată fiindcă Buleică nu a mai înștiințat FRF-ul de rezilierea amiabilă cu arădenii: „Hotărârea Comisiei nu mai e de actualitate”





Una dintre deciziile luate de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal o incriminează pe UTA în „cazul Buleică”, unul pe care-l credeam încheiat la începutul săptămânii trecute, când cele două părții s-au despărțit amiabil. ”Obligă AFC UTA Arad la plata către reclamantul Buleică Alin Florian a sumei de 6.450 euro reprezentând drepturi financiare pentru perioada septembrie – noiembrie 2017, din care 450 euro chirie pentru perioada septembrie – noiembrie 2017. Obligă AFC UTA Arad la plata către reclamantul Buleică Alin Florian a sumei de 400 lei reprezentând taxa de procedură”, e anunțul hotărârea Comisiei, unul pe care – însă – conducerea arădeană o consideră lipsită de efecte.

De ce? Pentru simplul fapt că fotbalistul a nu s-a mai catadicsit să informeze FRF-ul despre înțelegerea amiabilă avută cu gruparea fanion a Aradului, ci a lăsat ca memoriul său depus în toamna anului trecut să-și urmeze cursul. „Fotbalistul Alin Buleică a deschis o acțiune împotriva clubului nostru încă de anul trecut. Între timp, mai precis la începutul săptămânii trecute, clubul UTA și fotbalistul în cauză s-au înțeles pe cale amiabilă pentru încetarea raporturilor contractuale, Buleică încasându-și cu această ocazie și o parte din restanțele financiare. Din hotărârea pronunțată de Federație, înțelegem că Alin Buleică, prin avocatul său, a omis să anunțe Federația în legătură cu acest lucru, iar Comisia s-a pronunțat în lipsa părților implicate. Pe cale de consecință, hotărârea Comisiei va fi anulată la solicitarea ulterioară a jucătorului, nemaifiind de actualitate. Totodată, părțile rămân să respecte clauzele prevăzute în acordul de reziliere încheiat înainte de pronunțarea Comisiei”, ne-a lămurit Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”

Același for federal a mai luat două hotârâri ce au legătură cu brandul numărul unu al Aradului. Și anume, mijlocașii Mihai Petra și Angelo Iuga au devenit oficial liberi de contractele avute cu ASA Târgu Mureș, respectiv CSU Craiova și pot semna noile contracte cu UTA.









6 comentarii

  1. Nu este prima data cand Comisiile FRF o comit! Sper sa se rezolve problema iar in cazul de fata s-a vazut NESERIOZITATEA acestui adevarat MECENAR -zis buleica!HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!P.S. Comisiile FRF lucreaza cam anapoda si dau decizii care mai de care,,nu stiu daca s-a rezolvat intr-un fel sau altul si cazul acela ciudat la meciul de fotbal din seria noastra de C in CARE S-A ramas cam de mult in PRONUNTARE! Este vorba de rejucarea meciului dintre SEBIS -Cermei,,castigat dupa opinia meci gresit la masa verde de echipa din com.Cermei! Lucrurile la FRF merg cum bate vantul sper ca din primavara sa se faca si acolo o schimbare, care sa aduca mai multa clarviziune si corectitudine in fotbalul romanesc !DOAMNE-AJUTA!

    0
    0
  2. Nu este prima data cand Comisiile FRF o comit! Sper sa se rezolve problema iar in cazul de fata s-a vazut NESERIOZITATEA acestui adevarat MECENAR -zis buleica!HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!P.S. Comisiile FRF lucreaza cam anapoda si dau decizii care mai de care,,nu stiu daca s-a rezolvat intr-un fel sau altul si cazul acela ciudat la meciul de fotbal din seria noastra de C in CARE S-A ramas cam de mult in PRONUNTARE! Este vorba de rejucarea meciului dintre SEBIS -Cermei,,castigat dupa opinia meci gresit la masa verde de echipa din com.Cermei! Lucrurile la FRF merg cum bate vantul sper ca din primavara sa se faca si acolo o schimbare, care sa aduca mai multa clarviziune si corectitudine in fotbalul romanesc !DOAMNE-AJUTA! Inca o data haide UTA!

    0
    0
  3. Cititi pe Gsp.ro ,alta belea si cu Gligor !!! Ce draq tot face conducerea asta? După ce, la Comisia de Recurs FRF, au pierdut litigiul cu fostul căpitan, Alin Gligor, UTA nu s-a dus la TAS, ci direct în instanţele civile, la fel ca Universitatea Craiova lui Mititelu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button