UTA Arad

Livetext, amical: UTA – Ripensia: 4-2, final





La ora 12, a început amicalul dintre fostele campioane ale României, UTA și Ripensia

Formații:

UTA: Bodea – D. Lazăr, Manea. Opriș, Dinculescu – A. Iuga, Isac, Petra – Buia, Curtuiuș, Hlistei

Ripensia: Contra – Vlădia, Burdeț, Apro, Toma – Stoi, Zutrbagiu, Ungureanu – Z. Radu, Golda, Mediop.

Arbitri: Călin Mateuț – Cătălin Turghyan și Cristian Takacs

Min. 1: A început amicalul de la Șiria, dintre UTA și Ripensia. Gazdele joacă în albastru, timișorenii în roșu galben.

Min. 7: GOL Ripensia, Pe o contră, Mediop a primit în careu pe linia de fund, a așezat balonul în spate, la 12 metri, de unde Ungureanu a înscris pe lângă Bodea

Min. 17: Hlistei a centrat de pe stânga, din careu, Apro a respins din fața lui Buia, din careul mic. Din cornerul rezultat, mingea a ajuns la marginea careului la Isac, care a tras peste poartă

Min. 35: GOL UTA! Arădenii au crescut treptat în joc și au obținut egalarea. D. Lazăr a centrat pe jos de pe dreapta, iar D. Buia a trimis cu dreptul în plasă, lângă bara din dreapta lui Contra, din mijlocul careului

Min. 47: Contra greșește, îi pasează direct lui Curtuiuș la 15 metri pe zonă centrală, acesta întârzie finalizarea, iar când șutează un fundaș îi deviază mingea peste poartă. Se joacă două reprize de 50 de minute.

Min. 51: S-a reluat repriza secundă a amicalului de la Șiria. La Ripensia, Mediop, Golda, Zurbagiu au fost înlocuiți cu Dumiter, Matiș și Cluci

UTA joacă în formula: Bodea – R. Iuga, Roșca, Opriș, Prună – Jorza, Tănase – Stahl, D. Toma, Hlistei – D. Popa

Min. 55: GOL UTA! Stahl a scăpat pe dreapta, a centrat în gura porții de unde a marcat D. Popa

Min. 59: GOL Ripensia!. Dumiter a scăpat în careu pe stânga, a pasat în mijlocul careului mic de unde Z. Radu a marcat cu latul piciorului stâng

Min. 70: La UTA au mai intrat Zamfir – Sabău și Sorato în locurile lui Bodea, Opriș și Hlistei. La Ripensia mai joacă: Rădulescu – A. Popa, Bădăuță, Mînecan, L. Tudor, M. Toma, A. Popescu și au ieșit: Contra – Vlădia, Apro, C. Toma, Z. Radu, Ștoi, Ungureanu

Min. 73: GOL UTA! Prună a bătutr o lovitură liberă de pe stânga, D. Popa a prelungir cu capul și D. Toma a marcat cu o scăriță elegantă din 8 metri

Min. 81: GOL UTA! D. Popa a trecut scurt de un fundaș, a intrat în careu pe stânga și a trimis un lob perfect de la 14 metri

Min. 85: UTA a fost aproape de golul 5. Stahl a centrat de pe dreapta, mingea a trecut de Pop și un adversar care l-a busculat pe atacantul arădean, Sorato, venit pe colțul lung, trage din colțul careului de 6 metri, dar Rădulescu respinge în corner

Min. 100: Final de amical la Șiria, UTA se impune cu 4-2 în fața Ripensiei









25 comentarii

  1. Asa antrenor asa echipă…al doilea meci in care luam gol in primele minute ! Nu stiu ce drack face Todea cu ,,defensiva,,dar se vede ca e total depasit de situatie ! O alta problema e ca nici nu dam gol ,doar din prost noroc sau autogoluri ….

    0
    0
      1. Un ciuriburi tercheaberchea dascălul se leagă de Todea, un fotbalist care și-a pus și sufletul în teren pt UTA

        0
        0
  2. lasa-l domle sa lucreze ce tu esti DASCALUL lui TODEA?! Todea a fost un adevarat luptator,UN DULAU in sensul bun al cavantului ,cu sute de meciuri de liga1 si venim noi acum si -i dam LECTII! De pe margine este bine sa comentezi ia sa te vad daca ai pe teren,baietii sunt multi dintre ei sunt tineri iar apararea este un compartiment complet schimbat! Rabdare vor venii si rezultatele ,insa daca la fiecare meci comentam si ne luam ba de TODEA ma de vreun jucator nu ajungem niciunde?! Baietii au nevoie de incurajari nu de critici mai ales acum in meciurile amicale! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  3. VEDETI TINERETUL ARADEAN ESTE IN VOGA SI ASTA NU ESTE TOT! VOM FI IARASI CE-AM FOST SI MAI MULT DACAT ATAT! PRIETENII STIU SI DE CE? HAIDE U.T.A!

    0
    0
  4. BRAVO BA BAIETI JUCATI CU AMBITIE SI INTELIGENTA SI VE-TI AVEA REZULTATE SI BINEANTELES, PRIN UNITATE MAXIMA INTRE VOI !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Felicitari UTA ! Sa mai lasam criticile ca pana la urma majoritatea sunt aradeni tineri si toata greutatea a cazut pe ei … Rabdare !

    0
    0
    1. Corect spus…..cu mercenari nu nea fost bine acum in loc de critici copii astia au nevoie de incurajari….pt ca numa jucabd si gresind poti invata !! Hai UTA !!

      0
      0
  6. Ușor ușor ne ridicăm și vom fi iarăși sus, sunt prea multi tineri buni sa nu ,,puște”…e nevoie de răbdare, și sprijin din partea tuturor! Acum sper sa revină la stadion și cei care au vrut echipa cu arădeni majoritari în componența!

    0
    0
  7. Felicitari tinerilor(mai ales)Se poate!Am fost la meci si pot sa spun ca in prima repriza incepusem sa am niste mici semne de intrebare.Parca ceva nu se lega.Mediop s-a distrat cum a vrut,fara mari eforturi,timp in care,fara sa incerc sa supar pe nimeni,Curtuius face ceea ce stie cel mai bine.Ricoseaza,deviaza,rateaza exasperant.
    Inca luam goluri usoare si aici Todea trebuie sa mai regleze cate ceva.Mai este putin timp.
    In schimb,repriza a 2-a,m-a mai uns pe suflet.Am vazut inventivitate,incisivitate,insistenta,pase legate si finalizari in goluri elegante.Si ceea ce am mai observat,sper ca nu numai din cauza ca este doar un amical,capurile mereu sus.O conditie fizica buna si insistenta atunci cand mingea era la adversar.Am vazut si niste interceptari frumoase si deposedari.
    Sa speram ca vom mai creste pana la reluarea campionatului si din nou,cu riscul ca ma repet,daca se mai poate,1-2 adversari mai de calibru,ca sa vedem cam cum stam,chiar daca in deplasare.
    In concluzie si la general,intreaga echipa s-a miscat binisor,ba chiar bine pana la urma.
    Cu aceasta atitudine,de astazi,avand in vedere ca obiectivul din toamna nu mai este de actualitate,nu am nici o emotie la evolutiile urmatoare,strict de pe teren.
    La celelalte,in schimb,,din afara terenului am emotii sincere.
    Hai copii!Hai UTA!

    0
    0
  8. Era sa uit!Cine marcheaza?Felicitari copii!Dar ce lob-uri….Romica Buia suporter acum al UTA-ei?Se intoarce lumea cu fundul in sus!Cine s-ar fi gandit?Cat de frumos poate deveni fotbalul uneori,cand vezi daruire si sa recunoastem si cate o victorie,chiar daca Paul Codrea vede in meciuri oficiale,pe puncte,altceva!David isi da drumul ,sper ca il va tine pe banca pe Curtuius(am eu un fix)..Lui .D.Toma,i-a priit ciorba de perisoare proaspata care il astepta acasa,dupa cantonamentul de la Moneasa.Cine nu are bunici(e),sa-si faca rost!!!
    Sa fie liniste in jurul echipei.Atat macar!Munca si multa munca!Si sa nu il pierdeti pe Tisza Bacsi!Cu dansul nu este nevoie nici de pregatitor fizic si nici de psiholog!Na..acum ca tact si duritate,performanta nu se poate altfel.Daca se doreste,nu exista mama,tata si interese!
    O UTA COMPETITIVA=MULTE SUFLETE cu ei!Totul se va reaseza.Rabdare..Macar cat s-a avut cu „elefantii”!Nimic mai mult nu le datoram acestor tineri!
    Multa bafta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button