Baschet

Tristețe la cel mai facil succes stagional: FCC ICIM Arad – Sirius Târgu Mureș 83-53





FCC ICIM Arad a încheiat prima fază a sezonului în LNBF cu o victorie la scor. A fost 83-53 cu Sirius Tg. Mureş, dar ce folos? Pentru că locul 5 a revenit Universităţii Cluj, echipă ce a pus în scenă un joc de prost gust cu liderului neînvins (până azi!) al campionatului. La Cluj echipa din Covasna a arătat lamentabil, a avut procentaje mizerabile, inclusiv la libere (30%!?), dar nici nu se putea altfel, din moment ce a intrat pe teren în joc de glezne, cu un scop precis.

În fine, știind deja deznodământul confruntării dintre teamurile lui Petricevic și Mikes, arădencele au avut – totuși – meritul de a trece peste disconfortul psihic și a trece fluierând de o formație, totuși, modestă a Târgu Mureșului. A rezultat cea mai clară victorie a stagiunii: 83-53, pe sferturi: 27-13, 16-8, 19-9, 21-23.

Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare de la FCC ICIM Arad cu 15 puncte (2×3). Au urmat-o Tavic și Coker, cu câte 12 puncte, iar Wingate a încheiat partida cu 11 puncte. Celelalte reușite au purtat semnătura lui Mercea 8, Nagy 6, Ferenczi 4, Spinean, Ciotir și Zidaru, câte 2. Mitov 15, Beldian 13, Meszaros 11, Robinson, Pop, Radovic, câte 4 și Radu 2 au fost autoarele punctelor trupei transilvănene.

Cele două echipe se vor reîntâlni la turneul grupei 6-9, programat în perioada 16-18 martie. Până atunci, FCC ICIM Arad va juca la Final 8-ul Cupei, unde va întâlni pe CSBT Alexandria în a doua zi a competiției.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button