X
    Categories: Gloria Lunca Teuz Cermei

Victorie la ieșirea din cantonament: Lunca Teuz Cermei – Dacia Gepiu 2-1

Cele 7 zile de încărcare fizică de la Moneasa s-au încheiat pentru cermeiani cu un amical împotriva divizionarei a patra bihorene, de pe locul 7, Dacia Gepiu. În ciuda vremii ploioase, a rezultat un meci bun, cu un ritm destul de ridicat și faze frumoase de fotbal. În cele din urmă, gazdele s-au impus cu 2-1, câștigând al treilea test al iernii după cele cu UTA Under 17 și UTA.

Chiar dacă nu poate evolua încă în campionat, Alex Mitrea a fost titularizat de Radu Anca între buturi și a reușit să apere un 11 metri în fața lui L. Todea, după faultul comis în careu de Rogojan. Astfel, Cermeiul a putut trece în avantaj, după execuția frumoasă, din alunecare, a lui V. Brîndușe, după pasa venită de la Copil.

În partea secundă, Dani Bulza (foto) a majorat diferența în favoarea echipei sale. Ionel Mihuța a pasat, iar fostul utist a marcat frumos, din voleu, la colțul scurt. Gepiu a revenit în joc după execuția de la aproximativ 30 de metri a lui Fărcuța, ce l-a surprins pe Mureșan.

S-a terminat 2-1, în condițiile în care Radu Anca și Sebastian Huțan i-a menajat pe Sulea și Cotoc, în timp ce Aldan este în revenire după accidentarea suferită după amicalul cu UTA. „Am dat peste o echipă foarte bună din județul Bihor, ce ne-a întins destul de mult, în condițiile în care și așa eram cam obosiți după cantonament. Dar, băieții au răspuns bine, sunt mulțumit de aportul lor și mai ales de antrenamentul bun cu joc, pe un teren ce a rezistat bine în condițiile grele meteo”, a spus Radu Anca, antrenorul principal al Cermeiului, care le-a dat jucătorilor săi liber până marți. A doua zi, Lunca Teuz evoluează la Mako, cu divizionara a patra maghiară.

Formații:

Cermei (prima repriză): Mitrea – Rogojan, Ianc, Gligor, Suslak – Vasile, Varga, Mihuța, L. Bodri – Copil,  V. Brândușe

Cermei (repriza a doua): Mureșan – Boldor, Ianc, Nistor, Sabău – Vasile, T. Bodri, Berari, Morar – Miuța, D. Bulza.

Gepiu: Barabaș – Agud, A. Magda, Ciuciu, R. Țîrlea – Buștea, Fărcuța, L. Todea, C. Letan – V. Dobrescu, D. Cuc. Au mai intrat:  L. Pereț, Agiurgioaiei, Cărciun și S. Ungur. Au absentat Fl. Neaga, Briciu și B. Iambor.

Facebook Comments
3
1
manager :