UTA Academie

Adi Ungur, lângă Gaica și Sin în stafful UTA-ei Under 17





Viceliderul seriei de Vest al Ligii Elitelor își completează stafful tehnic începând cu această iarnă. E o mișcare internă ce-l vizează pe Adrian Ungur, care pleacă de lângă Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi, de la UTA Under 19, pentru a li alătura lui Sandu Gaica și Vasile Sin, la UTA Under 19. „Ne cunoaștem de-o viață, Adi a fost colegul meu de echipă la UTA, în Liga 1, suntem prieteni, împărtășim aceleași idei despre fotbal. Ne va ajuta cu siguranță, mai ales că, probabil, grupa noastră va alimenta cu cei mai mulți jucători echipa de Liga 4-a pentru returul campionatului. De altfel, ni s-a alăturat la pregătire și Alex Bodri, care, fiind mai mare cu doi ani decât restul componenților lotului, ca putea evolua doar la UTA II”, a menționat Gaica.

UTA Under 17 este pe cale să perfecteze transferul mijlocașului Cocriș, de la Oțelul Roșu, dar rămâne interesată de orice fotbalist de 16-17 ani interesant din zonă. Deocamdată, de la antrenamentele echipei lipsesc poate cei mai bine cotați fotbaliști ai grupei. Zamfir și Isac sunt sub comanda lui Țapoș și Todea la prima echipă, iar David Miculescu în recuperare după o accidentare suferită în debutul cantonamentului de la Moneasa.

Ieri, puștii „roș-albi” au trecut cu 4-1 de Frontiera Curtici, iar marți dispută, returul cu Academia Bekescsaba. În primul meci, arădenii s-au impus cu 4-0. Utiștii reiau meciurile în Liga Elitelor pe 10 martie, cu o deplasare la Pitești, în cadrul ultimei etape din tur. Acolo, vor da piept cu echipa de pe locul 5 în clasament, FC Star Sport.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button