Fotbal judetean

Podgoria Șiria, în haine noi la urcarea în cantonament! Trupa din Podgorie nu concepe să rateze promovarea în Liga 5-a





Comuna Șiria are stadion de Liga 2-a, acolo unde UTA își desfășoară și pe mai departe meciurile de pe teren propriu, dar echipa locală nu se ridică – deocamdată – pretențiilor. Renăscută sub numele de Podgoria, prin implicarea pîncotanului Iosif Tulac, care a găsit în autoritățile locale un partener de cursă lungă, formația din eșalonul șase ocupă locul 2 (direct promovabil) la mijloc de drum în Seria A și nu concepe să-l cedeze până la final.

În acest sens, antrenorul Leontin Pința și-a propus să facă o pregătire de iarnă ca la carte, iar de azi șirienii au urcat la Moneasa. Și nu oricum, ci îmbrăcați din cap până în picioare în echipamente noi. „Cel puțin din punct de vedere al ținutei și a condițiilor asigurate arătăm ca o echipă profesionistă sută la sută. Prin grija domnului primar, Valentin Bot, al patronului nostru, Iosif Tulac, dar și a lui Silviu Turc, cel care ne-a susținut necondiționat de la începutul proiectului, am fost dotați cu treninguri de prezentare și de antrenament, geci de iarnă dotate cu căști pentru telefoanele mobile, genți de sport, vă dați seama că suntem datori să răsplătim prin rezultate și o promovare la finalul sezonului toate acestea. De astăzi și până vineri ne cantonăm la Moneasa, la Hotelul Parc, pentru două antrenamente pe zi cu specific fizic, dar nu neglijăm nici partea tehnico-tactică, atâta timp cât avem cu noi nu mai puțin de 20 de mingi”, spune antrenorul Leontin Pința.

Acesta va avea sub comandă la munte 22 de jucători și anume: Andor – D. Ardelean, Buboi, Cojocaru, Covaci, Dumitru, Filip, Filipaș, Hrezdac, Jurcă, Martin, Nica, Onișor, Pădureanu, Rațiu, Rusu, Tămășesc, Timiș, Ungur, Coraș și Zopota. Ultimii doi sunt proaspete achiziții, de la Beliu, respectiv Iratoșu. Ceilalți trei portari din lot, Stănilă, Buzgău și Stejar rămân la Arad pentru a se pregăti specific. În fine, Iosif Tulac va urca și el la munte pentru trei-patru antrenamente alături de alți trei componenți ai echipei, Ionașcu, Mura și Mateș, care lucrează și nu s-au putut dedica doar fotbalului.

La finalul săptămânii viitoare, la revenirea din cantonament, Șiria dispută două amicale, sâmbătă, cu Frontiera Curtici, iar duminică, cu Avântul Tîrnova.









Un comentariu

  1. Dar unde-i tanarul ala talentant, Daniel Timis? Pana la urma a semnat cu alta echipa ca in poza asta nu il vad si pe el

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button