Fotbal judetean

Nădlacul s-a reunit cu noutatea „Dobrin” Corbu, dar și cu mici probleme organizatorice! Pentru amicale, „vameșii” merg în Ungaria





Nou promovata de la Vamă a avut un parcurs peste așteptări în prima parte a sezonului 2017-2018 al Ligii a 4-a. Nădlăcanii au iernat pe un călduț loc 7 și chiar speră să-și îmbunătățească poziția la primăvară. Reunirea a fost puțin în surdină și asta pentru că există niște probleme de ordin organizatoric în curtea „alb-negrilor”. „Ne-am luat niște angajamente în fața fotbaliștilor și trebuie respectate. După cum se știe, ne bazăm pe sprijinul câtorva oameni de afaceri din orașul nostru, care – însă – trebuie capacitați așa ca de început de an.  Pe undeva se repetă istoria din vară, după promovarea noastră în Liga 4-a, dar eu cred și sper că ni se vor rezolva toate problemele. Am noroc și de niște băieți de caracter, care vin cu plăcere la fotbal, ei ne sună să se intereseze de program, nu întreabă mai niciodată de bani, dar mie îmi place ca lucrurile să fie așa cum le-am discutat la începutul sezonului”, spune Rudolf Lakatos.

Antrenorul Nădlacului a sunat adunarea la începutul săptămânii trecute și a condus deja trei antrenamente, plus jocul de 50 de minute cu Progresul Pecica, de la Semlac. „Singura noutate la nivel de lot este Adrian Corbu. Aduce un mare plus de experiență și valoare la mijlocul terenului, e un mare câștig pentru noi. De asemenea, nu și-a manifestat nimeni dorința de a pleca de la echipă, ceea ce este un lucru bun pentru omogenitatea și grupul nostru unit, care de multe ori a făcut diferența în prima parte a sezonului”, mai spune Lakatos, care i-a avut sub comandă pentru câteva zile și pe mijlocașii Șiclovan și Drâglă, dar aceștia se vor întoarce – probabil – în Germania.

Cât despre Adi Corbu (foto), poreclit „Dobrin” pentru tehnica sa, va împlini 39 de ani pe 1 iulie și ar reveni pe gazon după o lungă suspendare primită în tricoul celor de la Unirea Șeitin. Nădlăcanii intră de azi în program de semi-cantonament cu antrenamente zilnice, iar sâmbătă ar trebui să se deplaseze la Mako, pentru primul amical al iernii, cu echipa de Liga 5-a a localității maghiare. „În principiu, pentru meciurile de verificare preferăm să trecem Granița, unde avem parte de terenuri bune, multe dintre ele sintetice și instalații de nocturnă. Jucătorii noștri muncesc și atunci e clar că nu prea putem juca pe ziuă. Am discutat la Mako, Hódmezővásárhely sau Szeged, pe unde mai avem relații și vom avea parte de adversari din zonă de nivelul nostru, numai să le comunicăm datele și orele la care ne putem deplasa”, a mai precizat „principalul” Victorie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button