Stranieri aradeni

Strătilă pleacă de jos cu Brașovul, așa cum a făcut-o cu UTA în 2014: „Aici vreau să-mi închei cariera”





Fostul utist, Sorin Strătilă, este de ieri, oficial, jucătorul liderului Ligii a 4-a Braşov. Mijlocașul de 31 de ani este cel mai galonat jucător din lotul echipei, acesta avînd 115 meciuri jucate în Liga I, dar şi o selecţie la echipa naţională, în 2011, contra reprepezentativei Ciprului. Dorit insistent de Precizia Săcele şi Cetate Deva, „SS”-ul a decis în cele din urmă să evolueze pentru echipa fanion a orașului natal, pornind de jos, așa cum a făcut-o cu UTA în 2014.  Strătilă este de ieri jucătorul lui AS SR Braşov.

În cele din urmă, Strătilă şi-a respectat cuvîntul dat săptămîna trecută, atunci când, înaintea meciului cu Petrolul, fotbalistul a bătut palma cu oficialii echipei braşovene. „Gata, am semnat contractul cu AS SR Braşov. Sînt fericit şi mîndru. A fost dorinţa mea să rămîn acasă şi aici vreau să-mi închei cariera. A contat foarte mult şi faptul că am simţit că fanii m-au dorit cu adevărat, astfel că acum sînt 100% în slujba echipei. Trebuie să promovăm, avem o echipă bună, eu spun că am face faţă chiar şi la nivelul ligii a 2-a. Ştiu că toată lumea îşi pune mari speranţe în mine. Sînt obişnuit cu presiunea, ştiu că trebuie să fac diferenţa în meciurile mai importante şi să ajut la promovarea echipe”, a spus Sorin Strătilă pentru monitorulexpres.ro. De altfel, experimentata „aripă” a debutat, săptămîna trecută, în tricoul liderului campionatului judeţean în amicalul cu Petrolul.

Sorin Strătilă (31 de ani) a început fotbalul la Tractorul Braşov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna şi UTA. În ultimii trei ani și jumătate, Strătilă a fost jucător de bază la UTA, echipă de care s-a despărţit la finalul anului trecut după ce nu a respectat programul de odihnă și s-a întins la ziua de naștere a lui Mădălin Ciucă.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button