Șoimii LipovaUTA Arad

Galerie foto: UTA – Șoimii Lipova 4-0





Două dintre echipele Aradului angrenate în competițiile FRF, Liga a 2-a și Liga 3-a, s-au întâlnit azi în cadrul unui meci  de verificare. UTA a câștigat clar, cu 4-0, după reușitele semnate Petra, R. Iuga, Buia și Hlistei. În pauza partidei, la terenul de la Sânnicolau Mic a apărut și Florin Manea, omul care dorește să preia destinele „Bătrânei Doamne” împreună cu oameni de afaceri străini.

Galerie foto de la partida amicală dintre Șoimii Lipova și UTA









4 comentarii

  1. A aparut si ManeA!Inca fara body-guard,dar pentru informatiile generale,avea 2 musculosi,mai la distanta,discreti!Pe cat facem pariu ca pana maxim,dupa Paste,cunoscand bine rabdarea suporterilor aradeni,va fi escortat?Parca am mai vazut acest filmulet,la Martipan?Cine tine pariul cu mine?Am spus pana la Pasti!8 Aprilie!
    Faceti pariurile!Cine tine casa?

    0
    0
  2. Bravo ba baieti , am urmarit rezumatul meciului si am vazut o echipa noua si tanara cu jucatori tehnici si multa ambitie si de la meci la meci echipa se va inchega . Am ramas placut surprins ca acesti tineri ambitiosi , au jucat foarte bine . Inca odata, BRAVO BAIETII ,daca o tineti tot asa , o sa faceti o figura frumoasa in acest retur !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Usor domnul Nelu ca nu este cazul de entuziasm . Nu arata cine stie ce echipa. Chiar daca si eu mi-as dori sa vad ceva in noua echipa . I-au prins pe amaratii aia ieri care erau cracanati dupa cantonament . Exact ca Uta noastra cand au coborat de la moneasa si au jucat cu cei de la cermei. Deci mai avem mult de munca cu ei pana sa poata castiga cateva puncte.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button