Liga a 3-a

Asistentul Lucian Berariu, în circuitul Ligii a 3-a! Arbitrii arădeni angrenați în campionatele federale – la ora testelor





Singurul arbitru arădean inclus de Comisia Centrală a Arbitrilor în Programul „Tinere Talente” intră în circuitul Ligii a 3-a încă din această iarnă. Lucian Mihai Berariu, se alătură „fluierașilor” obișnuiți deja cu eșalonul terț cu ocazia testărilor efectuate după fiecare vacanță fotbalistică. Tânărul asistent din Moroda îi va însoți pe „centralii” arădeni, Alex Gornic, Ionuț Nicoraș și Tudor Jurcă, dar și pe colegul de la linie, Sebastian Pantea, la Cluj, acolo unde, în perioada 23-25 februarie, se vor susține testele fizice (Ariet și YoYo) și cele teoretice. Probabil, Berariu va avea parte și de delegări la meciuri din returul ediției 2017-2018 a Ligii a 3-a, ocazie cu care se poate face remarcat de specialiștii CCA, aflați în căutare de sânge proaspăt în arbitrajul românesc.

Și ceilalți arbitri arădeni angrenați în competițiile organizate de FRF au treabă, chiar la începutul săptămânii viitoare. „Centralul” Mircea Ardelean și tușierii Casian Bălă și Alina Mihoc se vor cantona la Hotel Mirage Snagov, de luni până miercuri, pentru a demonstra că sunt apți să conducă partide și în returul prezentei ediții a Ligii a 2-a. Vă reamintim că cei trei nu au terminat tocmai fericit anul 2017 și asta pentru că nu și-au încasat baremul de arbitraj aferent partidei ASA Târgu Mureș – Foresta Suceava.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button