Minifotbal, futsal

Curticiul a defilat pe propriul parchet și e șasea finalistă a campionatului județean de futsal





Schimbarea de macaz la Frontiera Curtici s-a văzut și cu ocazia „zonei” campionatului județean de futsal, organizată chiar în sala din orășelul de la Graniță. Gazdele, pregătite de Flavius Moisă și Adrian Sasu, au dominat ostilitățile și au terminat en-fanfare ziua, făcând cel mai mare scor într-o finală din cadrul celor opt finale zonale.

Dar, până acolo să vă prezentăm tabloul competiției, meciurile fiind arbitrate de Cătălin Turgyan, Sergiu Mona, supervizați de Leontin Buda:

Clasamente finale

Jocuri de clasament

I-au spulberat pe finaliștii de la Zăbrani II

Deși a câștigat toate partidele din grupă și semifinala cu Cermei II, Frontiera Curtici 2004 a păstrat ce-i mai bun pentru ultimul act. Contra celor de la Zăbrani II, „vameșii” s-au autodepășit și s-au impus cu scorul de 8-0 (!?). Liga și Gheorghieș au reușit câte o „dublă”, iar R. Varga, Bătrânu, Morar și portarul Leva au fost marcatorii unei finale fără istoric. „A trebuit să onorăm competiția cum se cuvine, pentru că am fost singura echipă de Liga 4-a de la această zonă. Sunt mulțumit de efortul făcut de băieți și ne dorim ca și la turneul final să facem o figură frumoasă. Sigur că nu ne putem propune să câștigăm campionatul de futsal, dar cred că o clasare onorabilă tot vom reuși”, a spus Flavius Moisă, antrenorul curticenilor, care s-a bazat azi pe: Alin Leva – Daniel Liga, Rafael Varga, Octavian Moisă, Adrian Gheorghieș, Andrei Morar, Dănuț Hornea, Flavius Dănuț, Marian Perța, Gheorghe Marian, Fabian Bătrînu și Sorin Griscău. Pe bancă lângă cei doi tehnicieni au luat loc și președinetele Sorin Grec. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button