X
    Categories: Gloria Lunca Teuz Cermei

Golgheterii și-au făcut treaba: Unirea Sântana – Lunca Teuz Cermei 1-1

După ce le-a găzduit pe UTA și Felnac, Unirea Sântana i-a așteptat și pe cermeiani cu un teren destul de moale, pe care – însă – divizionara a patra antrenată de Dan Cuedan și cea de eșalon terț s-au pregătit împreună cu ocazia unui joc extrem de antrenant, cu destule faze de poartă.

Cermeiul, care a început partida într-o formulă cu trei fundași centrali, a deschis tabela după o jumătate de oră de joc. Sulea a primit o pasă pe culoar de la Suslak și l-a executat simplu pe Csurka. Golgheterul din cealaltă tabără, Alex Căpătă, a irosit o ocazie imensă chiar înainte de pauză, dar avea să se revanșeze în minutul 73. Martin a trimis o pasă peste apărare, Capătă a preluat, l-a driblat și pe Mureșan și a înscris în poarta goală. Partida s-a încheiat la egalitate, cu ambii antrenori destul de mulțumiți de cele văzute.

Fără Avrămuțiu și Vuin, Dan Cuedan a avut unele probleme la mijloc, acolo unde i-a dat încredere juniorului Olteanu. „Având în vedere faptul că am întâlnit cea mai bună echipă de până acum, din amicale, eu zic că ne-am comportat destul de bine. Mă bucur că jucătorii noștri asimilează bine și jocul fără minge, dezvoltăm bine fazele de contraatac și ne creăm destule ocazii, dar ne-am pus la punct și la fazele fixe pe faza defensivă. Când vom elimina și greșelile personale, pentru că și azi am luat golul pe o eroare de marcaj, ne vom apropia de nivelul la care tindem. Ne așteaptă cea mai grea săptămână, cu antrenamente zilnice tari, iar sâmbătă întâlnim în amical Sebișul”, spune antrenorul Unirii.

Fiindcă titularul postului de fundaș dreapta, Rogojan, e suspendat în runda inaugurală a returului, Radu Anca încearcă și sistemul cu trei fundași și tot atâția jucători ofensivi. „Am testat în premieră acest 3-4-3, dar rămâne de văzut dacă îl vom juca și în campionat. Mai avem timp de încercări, deocamdată ne bucurăm de aceste jocuri utile, cu echipe bune din județul nostru, așa cum a fost și Sântana azi. Așadar, un antrenament util, e bine că nu am avut parte de accidentări, pe un teren destul de greu”, a precizat și tehnicianul Cermeiului.

Formații:

Sântana: Csurka (85 Matiș) – Paven, Bodea, Peia, Istin – Mateiu, Olteanu (68 Olteanu) – Ginghină (83 Politic), Josan (60 Marc), Prică (73 Ghiță) – Capătă.

Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor – T. Bodri, Ianc, Varga, Suslak – Copil, Sulea, L. Bodri. Au mai jucat: Mureșan – Bondor, Berari, Morar, Sabău, Brîndușe, D. Bulza, Vasile.

Facebook Comments
5
0
manager :