UTA Arad

Utiștii, lângă partenerii de la Ford în seara lansării noului model EcoSport





Seară specială pentru unul dintre partenerii de cursă lungă ai echipei fanion a Aradului. Auto Technic Ford a lansat noul model Ford EcoSport, eveniment la care au participat și „oficiali” și antrenori ai UTA-ei. Printre invitații de seamă ai lui Eusebiu Pistru și Flavius Alb au fost tehnicienii Cristian Todea, Cristian Păcurar și Sorin Botiș, președintele ONG-ului, Florian Voinea, directorul general, Codru Grădinariu și directorul sportiv, Claudiu Drăgan.

„Roș-albii” au admirat cele trei autoturisme expuse în sala de evenimente Biavati, de lângă reprezentanța Ford de pe Calea Zimandului FN  și, speră ei, vor ajunge să le și conducă cât de curând. Conform contractului de colaborare cu „Bătrâna Doamnă”,  Auto Technic Ford ar putea pune la dispoziția clubului și un autoturism din noua gamă.

Ford EcoSport este ansamblat la Craiova și este o interpretare inteligentă a unui SUV (Smart Utility Vehicle). Inteligent pentru că este compact pe dinafară, fiind în același timp spațios și bine echipat la interior. Inteligent pentru că o gamă de tehnologii remarcabile transformă fiecare călătorie într-una confortabil și agreabilă. Inteligent pentru că motorul și transmisiile de ultimă generație furnizează performațe și economie de combustibil impresionante.

Însă, toate tehnologiile inovatoare ce-ți vor reinventa călătoriile le poți experimenta la reprezentanța Auto Tehnic Ford Arad, de pe Calea Zimandului FN.









10 comentarii

  1. Prima imagine, cea-n care poza cu masina e trantita peste poza de grup, e ceva special de tot. Nu credeam ca o sa mai vad asa ceva in 2018.

    0
    0
  2. Poza din titlu e bestiala :-))))))))) plasament, dimensionare, incredibile 🙂 windows paint ? 🙂
    Da, cum e si nivelul fotbalului in arad asa si nivelul „celui mai bun site de sport din arad”. Sa nu mai vorbim de layout, care e demn de anii ’90. Dar, noa, macar ne atata amuzamentul. Multumim sport arad.
    Bucura-te ca si mie mi-a placut :-))))

    0
    0
    1. nu folosesc windows de 10 ani … asa a dorit autorul articolului, asa s-a facut poza … se pare ca si-a atins scopul daca si tie care esti in domeniu, ti-a atras atentia … era prea banal sa punem o masina simpla sau baietii in blugi … inca o data, ma bucur ca ti-a placut 🙂
      p.s. si mie mi-a placut 🙂
      p.s. 2 noi suntem tari la continut si la promptitudine, la poze suntem in liga a patra 🙂

      0
      0
      1. vizavi de poze eu as zice ca sunteti in onoare sau promotie. ati face instant un salt de 2 ligi daca ati selecta dracu pozele si le-ati pune doar pe alea clare 😉

        0
        0
        1. nu prea mai raman multe bune … asa le mai selectati voi 🙂 … trebuie scule profi care costa cat o masina buna … si nu ne permitem din pacate 🙁

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button