National Sebis

Sebișul a pus mâna pe fostul stelist, Cristi Onțel: „Referințe bune de la Poiană, sper să joc cât mai mult”





Divizionara terță de pe malul Crișului Alb și-a asigurat serviciile unui fost fotbalist al Stelei, care la un moment dat era printre preferații patronului Gigi Becali. Cristian Onțel, căci despre el este vorba, a debutat în Liga 1 în FCSB – Poli Iași pe 31 august 2016, ocazie cu care a și fost eliminat de pe teren după un atac întârziat la Ionuț Voicu. De atunci, fotbalistul născut în anul 1998 a mai trecut pe la Academica Clinceni (Liga II), iar apoi a evoluat în eșalonul trei la FCSB II și Voința Săelele (Voința Turnu Măgurele din vara lui 2017).

În această iarnă, Onțel și-a încercat șansa la Sportul Snagov, dar, în cele din urmă, va îmbraca tricoul „alb-albastru” al Naționalului. „Am semnat cu Sebișul, am primit referințe foarte bune de la fostul coleg de la Steaua, Ionuț Poiană, așa că de marți voi fi prezent la antrenamente. În toamnă am jucat tot în Liga 3-a, Voința Săelele, alături de alți foști steliști, dar, după despărțirea clubului de președintele Sorin Paraschiv, am plecat și eu. Mi-am dorit mult să joc măcar la Liga 2-a, dar, la 19 ani, este puțin mai greu, atâta timp cât regula impune fotbaliști Under 21. Am avut ceva discuții, cele mai serioase la Snagov, dar nu am reușit să ne înțelegem. Nu e nimic, vin să ajut Sebișul. Vreau să trag de mine, să recuperez avansul pe care îl au colegii care au făcut o pregătire completă în această iarnă și sper din tot sufletul să-mi conving antrenorii că merit să joc. Sper să fiu folosit cât mai mult, mai ales că până în vară sunt încă junior”, ne-a mărturisit fotbalistul, obișnuit cu postul de mijlocaș ofensiv stânga, dar cu destule apariții și ca vârf sau al doilea atacant.

La Sebiș, Onțel îi are ca și concurenți direcți pentru primul „unsprezece” pe juniorii Tătulea, Sz. Vereș și Pop, dar și pe seniorii Petculescu sau Susan.

În ată ordine de idei, mâine, echipa lui Cojocaru și Merșca încheie stagiul de pregătire pe plan local cu ocazia unui amical cu Unirea Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button