Pariuri sportive, gaming și casino

Îți alegi singur ponturile sau te inspiri de la alții?





Cât de important este pentru tine pontul zilei la pariuri sportive pe care îl găsești pe mai toate site-urile? Te bazezi în special pe sursele de inspirație de pe Internet, sau preferi să alegi personal meciurile pe care joci?

Întotdeauna am preferat să merg pe mâna mea atunci când a fost vorba de pariuri. Rutina zilnică este neschimbată de ani de zile: dimineața, o oră sau două, analizez meciurile din ziua respectivă. Mă concentrez asupra competițiilor pe care le cunosc foarte bine și despre care am idee din start la ce să mă aștept. Dacă oferta zilei nu cuprinde evenimente din acele competiții, deschid un site de statistică și văd ce se poate spune, la prima strigare, despre partidele disponibile.

Cum recunoști un site serios

După primul filtru rămân câteva partide pe care le analizez apoi în profunzime, parcurgând baza de date cu linkuri pentru aflarea informațiilor de context și a știrilor de ultimă oră. În final, rămân câteva meciuri despre care cred că am o părere destul de clară.

Următorul pas este să parcurg ponturile postate pe site-uri serioase, cum ar fi cel al comunității pariorilor online din România. Ți-l recomand din cel puțin două motive: 1. pronosticurile sunt date de experți ale căror performanțe sunt la vedere; 2. Nu plătești niciun ban ca să ai acces la ele.

Ferește-te de ponturile sigure „sută la sută”

Nu sunt zgârcit de felul meu, dar sunt foarte circumspect atunci când cineva îmi cere bani ca să îmi dea ponturi pentru pariuri sportive, când sunt atâtea site-uri gratuite unde găsești sugestii date de specialiști. Dacă obișnuiești să te inspiri de la alții, te sfătuiesc să te ferești de cei care vând ponturi. În primul rând, nu ai cum să știi din start dacă sunt oameni serioși sau sunt doar țepari (cu excepția celor care vând informații „absolut sigure” despre blaturi. Aceia sunt clar țepari).

Mă refer la cei care vând ponturi pe abonament. Le plătești o sumă fixă în fiecare lună, iar în schimbul acestor bani ei îți trimit un număr de ponturi care te-ar ajuta să atingi un anumit profit cu un anumit buget. De regulă, această categorie de tipsteri este găzduită de site-uri cunoscute, care le percepe un comision.

Cum sunt falsificate bilanțurile

Gândește-te de două ori înainte de a transfera bani în contul cuiva! Nici măcar pariorii profesioniști nu au profit în fiecare lună, iar pariorii profesioniști sunt cu siguranță mai meseriași decât cineva care stă toată ziua pe Internet făcându-și publicitate pentru a atrage cât mai mulți abonați.

Bănuiala că e vorba despre multă vrăjeală mi-a fost confirmată de ce a scris un băiat cu ani mulți de experiență în industrie: „Trebuie să urmărești constant site-ul să vezi exact ce ponturi a oferit acel tipster și să le notezi undeva. Este foarte posibil ca el să posteze dimineața 20 de ponturi, din care să iasă 10. După-amiază șterge jumătate din cele pierdute, iar astfel pe site va apărea că au ieșit 10/15 în loc de 10/20. De aceea este bine să ții o evidență separată și să fii sigur că nu-ți scapă nimic”.

Nu arunca banii pe fereastră

Majoritatea  site-urile cu ponturi plătite nu oferă o analiză a meciurilor și totul se reduce la o singură întrebare. Mă rog, la două întrebări: dacă cineva este atât de bun încât poate garanta profit constant, de ce se mai chinuie să vândă abonamente altor persoane? Nu ar fi mai simplu să își vadă de jocul lui, că banii vor veni și așa?

Decât să arunci banii pe geam, alimentând conturile unor oameni care vor să profite de naivitatea altora, mai bine îi joci la Vlad Cazino – cel mai nou cazino online licențiat in România. Ai mai mari șanse să dai lovitura decât dacă cumperi „ponturi sigure 100%”.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button