UTA Arad

Semne bune de la mijlocașii ofensivi înainte de Clinceni: Buia, Hlistei și A. Iuga – decisivi în UTA – Bekescsaba





Cel puțin deocamdată, antrenorii utiști par să fi pus la păstrare sistemul de joc 4-3-3 și optează pentru un 4-2-3-1 ce a dat satisfacție în ultimele amicale ale iernii. De exemplu, astăzi, cu ocazia succesului cu 3-1 în fața celor de la Elore Bekescsaba, toți cei trei mijlocași ofensivi din spatele vârfului Curtuiuș (și pe final, D. Popa), au dat satisfacție. Lângă Hlistei și Buia, în dreapta a apărut Angelo Iuga, care a profitat de accidentarea lui Stahl pentru a-și câștiga, probabil, un loc de titular pentru disputa cu Academica Clinceni.

Iuga, revenit de la CSU Craiova în această iarnă, a obținut penalty-ul din care Hlistei a deschis tabela din trei încercări, dar a și dat centrarea ce a provocat golul doi: cap Curtuiuș și reluare simplă Dinculescu după respingerea portarului. „Angelo are calitate, dar e și foarte harnic, poate să ajute mult această echipă. Pe lângă faptul că e tehnic, e și implicat mult în joc, aleargă, e un fotbalist de echipă, suntem mulțumiți de el încă din prima zi de când a revenit la Arad”, a spus Todea despre „mijlocașul de buzunar” de 21 de ani.

Apoi, Hlistei, pe lângă golul de 1-0, a contribuit și la rușita cu numărul trei, ce a purtat semnătura „decarului” Darius Buia. Fostul mijlocaș al Cermeiului a arătat mare poftă de gol amicale, el mai punctând și în disputele cu Lipova și Ripensia. „Este unul dintre rolurile sale, să apară la finalizare și să dea goluri. Buia are destulă calitate pe jocul ofensiv și dovedește și mult sânge rece în fața porții adverse. E ocazie și pentru el, se poate afirma la UTA, poate să demonstreze că are tot ceea ce-i trebuie pentru a evolua la un nivel și mai bun”, e remarca lui Cristi Todea la adresa unuia dintre cei patru seniori transferați de „Bătrâna Doamnă” în această iarnă, alături de Bodea, Petra și Roșca.

4 comentarii

  1. La anul viitor vreau sa promovam in liga 1.
    Nu mai asteptam sa treaca anii si tot in liga 2. UTA este viata mea ??

    0
    0
  2. Am ajuns la Siria,foarte tarziu,in mare graba.Dar am vazut atitudine!Dorinta!
    Nu ar fi fost usor,daca iar si din nou am fi luat gol,apoi sa se incerce remontarea scorului.
    Ocazii au avut si maghiarii,deci sa fim realisti.In rest,am vazut o mare pofta de joc.
    Cu surprindere spun si scriu acum,ca apararea a fost peste asteptarile mele.
    Mi-au placut enorm,iesirile in banda,din aparare,Polgar si Dinculescu.Nu inteleg nervozitatea lui Manea???Iar Burla va trebui sa munceasca mult.la cat a pierdut din pregatire.
    Am vorbit pana acum despre aparare!Ma ingrijoreaza mijlocul acum!Parca se rupe jocul.Ceva nu functioneaza.Nu stiu ce?Blazati,parca speriati,apoi Jorza la fel,Pruna pe banca,Stahl,no comment,mi-am pierdut sperantele in el demult.
    In schimb mi-a placut atacul,culmea!Buia magistral,cu nerv,insitenta la orice minge…
    Histei asa cum il stim.Face tot jocul pe stanga,dar apare mereu la finalizare!
    Ma rog,faza penalti-ului din a 3-a incercare,a fost de cascadorii rasului!Nu se va mai intampla curand!
    Curtuius?Trist,nu ar trebui sa fie capitan,Din nou iar si din nou ricoseuri si devieri.!Parca are colturi la cap!
    Pur si simplu are nevoie de GPS,ca sa simta cadrul portii!Total aerian!Lemn!Bata!
    Au ajuns sa rada de el juniorii!

    0
    0
  3. Mare câștig acel Iuga..la Angelo mă refer, chiar mă surprinde că cei de la Craiova nu l-au reținut! Dar asta să fie problema lor și câștigul nostru

    0
    0
  4. GIRO, deci ,in general, echipa este destul de multumitoare,acum ramane de vazut in campionat incepand chiar de sambata cu Clinceniul. Sper ca, baietii sa faca o figura frumoasa si sa ramanem in liga2a , apoi vom mai vedea ce se va intampla din campionatul viitor in care va fi cu mult mai greu decat acesta !!! Bafta baietii pt. sambata cu Clinceniul si jucati cu curaj si incredere. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Pacat ca, nu este televizat, dar il voi vedea ,rezumat meciul pe fecebook UTA. HAI BAIETII !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button