Minifotbal, futsal

Pas hotărât spre turul patru al Cupei Under 19 de futsal: Șoimii Șimand – CS Universitar Pitești 10-4





Juniorii Șimandului au început perfect anul 2018 în întrecerile de futsal organizate de Federația Română de Fotbal. La Sala UAV-Mihai Botez, în prima manșă a turului trei al Cupei României, „șoimii” s-au impus cu un convingător 10-4 în fața celor de la CS Universitar Pitești, liderul din seria a VI-a a campionatului.

Profesorul Dani Mărcuș  și Dumitru Buruiană au folosit următorii jucători, în paranteză având și numărul de goluri marcate de fiecare: Andrei Dagău, Alex Stejar – Darius Ardelean (2), Claudiu Ujoc (1), Robert Balogh (2), Cosmin Deloreanu (1), Laurențiu Onaca, Denis Cordoș (2), Sergiu Balaci (1), Ștefan Șiclovan, Fabian Bătrânu, Narcis Jurj și Costi Neag (1). „Băieții au făcut un prim meci oficial foarte bun în acest an și în noua formulă. Mergem la Pitești cu gândul de a ne califica mai departe în Cupă”, spune Mărcuș.

Într-adevăr, pentru a obține biletele pentru turul patru al Cupei, șimăndanii mai au de făcut un drum până în Trivale, unde nu au voie să piardă la o diferență mai mare de 6 goluri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button