Pariuri sportive, gaming și casino

Ronaldo a demonstrat că este cel mai bun!





Fotbalul generează pasiune, emoții și manifestări inexplicabile, chiar și atunci când se joacă la nivel de amatori. De aceea, un meci de anvergură internațională, precum Real Madrid- PSG, nu poate decât să le ofere microbiștilor un adevărat regal fotbalistic. Ronaldo împotriva lui Neymar, de dată această la un alt nivel. Care dintre ei va triumfa?

Cu toate că sportarad.ro este dedicat arădenilor, sunt sigur că toți vor fi cu ochii pe această adevărată finală de Liga Campionilor.

Real Madrid versus Paris Saint Germain

Meciul șoc la optimilor Uefa Champions League 2017/2018 în dublă manșă este Real Madrid – Paris Saint Germain. Două dintre cele mai puternice echipe ale lumii, cu un Real Madrid, multiplu câștigătoare a trofeului și cu PSG, socotită a fi una dintre cele mai bogate echipe la nivel mondial. Prima manșă se joacă pe terenul celor de la Real, o echipă care în campionat este în umbra marii rivale, Barcelona, cu 42 de puncte, locul 4. De partea cealaltă, PSG, primul loc în Ligue 1, cu 65 de puncte din 25 de meciuri (doar două înfrângeri și 2 egaluri), pare că este echipa care se va impune în fața unui stadion Bernabeu ce părea resemnat. Neymar are 18 goluri marcate în campionat și 11 pase de gol, în timp ce Ronaldo are doar 11 goluri și 4 assist-uri.

Cristiano Ronaldo versus Neymar

În Champions League, șansele la pariuri sunt pro PSG, mai ales că echipa franceză a terminat grupa pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Realul s-a calificat de pe locul secund, terminând grupa cu 13 puncte. În fapt, pariorii așteptau meciul pentru a tranșa duelul (în formă reeditată, după cel din anii trecuți, din La Liga) dintre Ronaldo – 9 goluri marcate și 1 pasă de gol în UCL și Neymar (cel mai scump transfer de până acum – 222 milioane euro, 6 goluri și 4 assist-uri). Duelul dintre cei doi pare tranșat în favoarea lui Neymar, care a marcat în poarta celor de la Real pe vremea când juca la Barcelona (3 goluri), în timp ce Cristiano Ronaldo nu o făcuse niciodată în poarta francezilor. Procentele sunt clar în favoarea lui Neymar (88,9% contribuție la victoriile echipei sale, 3.6 goluri/meci și 51, 6% pase care și-a atins destinația), noua stea a celor de la PSG. De partea cealaltă, Ronaldo, ineficient, fără soluții pe teren, cu un procentaj de 0,83% goluri/meci și 23,8 pase care și-au atins destinația. Cine va fi cel mai bun? Neymar, care cunoaște o traiectorie ascendentă și se anunță unul dintre pretendenții la câștigarea Balonului de Aur anul acesta sau multiplul câștigător cu 5 Baloane de Aur, dar care nu își mai regăsește forma din trecut, Ronaldo? Iar câștigătorul este…?

Meciul cotelor nebune la toate casele de pariuri sportive online din România

Este o partidă în care SIGUR se va marca, dat fiind profilul ofensiv al celor două echipe, așa că cota de 1,36 pentru ambele echipe marcatoare (pentru 2,5 goluri marcate în acest meci, cota este de 1,45), oferită de către Unibet, ne indică cât se poate de clar că microbiștii vor avea parte de multă acțiune pe teren. La celelalte agenții de pariuri, cota a fost de 2,10 pentru 4 goluri marcate (oferită de către Betano și Maxbet), dar cote asemănătoare au oferit și Netbet, Sportingbet, Winmasters și Betfair. Neymar are o cota de 2,28 că va marca, în timp ce Ronaldo are cota 1,45. Acest meci a beneficiat de cote de 7 și 10 la Winmasters și Netbet pentru un rezultat de tip 1×2 sau de 1,45 pentru egal la pauză/final la Sportingbet, în timp ce Unibet a oferit cota 7 pentru gol marcat în ambele reprize de către ambele echipe!

Prima parte a confruntării dintre cele două forțe ale Europei, în care titanii Ronaldo și Neymar și-au prezentat partiturile s-a încheiat cu o victorie clară a madrilenilor: 3-1 ((Rabiot și Ronaldo au marcat în prima repriză, iar în cea de-a doua repriză a marcat Ronaldo și Marcelo). Duelul dintre Ronaldo și Neymar, faza 1 din UCL, s-a terminat cu un sec 2-0 în favoarea lui CR (Ronaldo a reușit dubla în acest meci). Urmează cea de-a două fază, deplasarea de peste 2 săptămâni, din Franța. Va reuși să remonteze din handicap Neymar și PSG? Sau Ronaldo, un obișnuit al finalelor de Champions League își va continua marșul triumfal început în partida de pe Bernabeu? Până atunci, să ne bucurăm de cotele care ne sunt oferite pentru manșă-retur și să ne pregătim pentru un nou meci al marilor campioni din UCL!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button